Esteu aquí

Entrevistes

Entrevista a Miquel A. Pericàs
26.04.2017

Miquel A. Pericàs

Director del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) i de l’Institut Català d'Investigació Química (ICIQ)

Des d’octubre de 2016, el doctor Pericàs compatibilitza la direcció de l’ICIQ amb la seva responsabilitat al capdavant del BIST. Abans d’assumir el seu paper com a director de l’ICIQ l’any 2000, va ser catedràtic de química orgànica de la UB. Pericàs va desenvolupar la seva carrera en recerca en el camp de la química i ha estat guardonat amb la Distinció de la Generalitat de Catalunya per a la Promoció de la Recerca Universitària, el premi Janssen-Cylag de la Reial Societat Espanyola de Química i la Medalla Narcís Monturiol de la Generalitat de Catalunya.

Richard Seabrook
27.03.2017

Richard Seabrook

Assessor principal i excap de Desenvolupament de Negoci a Wellcome Trust

El doctor Seabrook (doctorat i MBA) va ser el cap de Desenvolupament de Negoci a Wellcome Trust. Era responsable de la gestió de la propietat intel·lectual i de la seva transferència mitjançant la concessió de llicències o la creació de noves empreses. També liderava la unitat empresarial de Transferència de Tecnologia, l’objectiu de la qual és afegir valor als descobriments científics bàsics quan aquests es poden convertir en un producte. Aquesta unitat empresarial en redueix el risc, fa la prova del concepte i el fa atractiu per a futurs inversors.

Zayna Khayat
28.02.2017

Zayna Khayat

Directora del programa MaRS EXCITE i assessora principal de Health System Innovation al MaRS Discovery District

Khayat treballa perquè els sistemes sanitaris adoptin la millor tecnologia per a millorar la salut pública i el rendiment, i promou la nova economia de la salut. També és professora adjunta de la branca Health Sector Strategy a la Rotman School of Management, de la Universitat de Toronto. Compta amb 11 anys d’experiència d’assessorament estratègic en els àmbits de la salut i de les ciències de la vida.

Susan Bannister
21.02.2017

Susan W. Bannister

Expresidenta i antiga CEO del Massachusetts Life Sciences Center

És una experta de renom mundial en innovació i està considerada com a una de les «10 dones més influents en biotecnologia», segons el Boston Globe, i una de les «50 dones més poderoses de Boston», segons la Boston Magazine. És sòcia directora de Biomedical Innovation Advisors i també és la presidenta i CEO de Biomedical Growth Strategies. Ha estat presidenta i CEO del Massachusetts Life Sciences Center (MLC).

Michael Muller
14.12.2016

Michael Müller

Soci director de Monacon Beteiligungs GmbH

Michael Müller va fundar Cepton Strategies, companyia que va vendre el 2014 a l’empresa CRA de Boston. La seva empresa ha estat qualificada pel diari econòmic Capital com la consultora estratègica líder en salut, per davant de McKinsey, Boston Consulting Group i Roland Berger. Müller ha dirigit un gran nombre de projectes de companyies de capital privat, grups d’atenció mèdica i fons d’inversió i és expert en estratègia corporativa amb gran experiència en desenvolupament de negocis, R+D i M&A.

Vishal Gulati
30.11.2016

Dr. Vishal Gulati

Soci de Draper Esprit i president del Digital Health Forum

El Dr. Vishal Gulati és un dels inversors líders a Europa en digital health i soci de DFJ Esprit, una firma especialitzada en salut digital que segueix l'estil establert a Silicon Valley. S'ha convertit en un reconegut promotor de la inversió en el sector de la salut digital emergent i presideix el Fòrum de Salut Digital. Gulati té més d'una dècada d'experiència en VC. Està en el Consell d'Administració a Horizon Discovery PLC i EcoEos.