Esteu aquí

Michael Muller
14.12.2016

Michael Müller

Soci director de Monacon Beteiligungs GmbH

Michael Müller va fundar Cepton Strategies, companyia que va vendre el 2014 a l’empresa CRA de Boston. La seva empresa ha estat qualificada pel diari econòmic Capital com la consultora estratègica líder en salut, per davant de McKinsey, Boston Consulting Group i Roland Berger. Müller ha dirigit un gran nombre de projectes de companyies de capital privat, grups d’atenció mèdica i fons d’inversió i és expert en estratègia corporativa amb gran experiència en desenvolupament de negocis, R+D i M&A.

Vishal Gulati
30.11.2016

Dr. Vishal Gulati

Soci de Draper Esprit i president del Digital Health Forum

El Dr. Vishal Gulati és un dels inversors líders a Europa en digital health i soci de DFJ Esprit, una firma especialitzada en salut digital que segueix l'estil establert a Silicon Valley. S'ha convertit en un reconegut promotor de la inversió en el sector de la salut digital emergent i presideix el Fòrum de Salut Digital. Gulati té més d'una dècada d'experiència en VC. Està en el Consell d'Administració a Horizon Discovery PLC i EcoEos.

David Cassak
30.11.2016

David Cassak

Soci gerent d'Innovation in Medtech LLC

David Cassak és un expert en la indústria de dispositius mèdics, amb més de 30 anys d'experiència en el sector de la salut. També ha escrit extensament sobre els productes sanitaris. Anteriorment VP de contingut d'Elsevier Business Intelligence (EBI), editors de les indústries de dispositius mèdics i farmacèutics, Cassak va posar en marxa una nova empresa fa dos anys amb el seu soci Steve Levin, Innovation in Medtech LLC, editors de The MedTech Strategist, una publicació centrada en la indústria mundial de dispositius mèdics.

John Collins CIMIT
28.10.2016

John Collins

COO i director d'Implementació Tecnològica al Center for Integration of Medicine and Innovative Technology (CIMIT)

Abans de formar part del CIMIT, John va treballar al llarg de la seva carrera com a cap a diversos negocis de base tecnològica, i durant els seus més de 25 anys d'experiència internacional s'ha centrat en el desenvolupament accelerat i la comercialització de tecnologies, productes i serveis innovadors.

Albert Barberà
27.09.2016

Albert Barberà

Director general de Biocat

Albert Barberà és director de Biocat des de principis de 2016, quan s’hi va incorporar en substitució de Montserrat Vendrell, actual directora del BIST. Barberà és llicenciat en Química i Farmàcia i doctor en bioquímica i biologia molecular per la UB. Amb estudis també en direcció financera i gestió científica, Barberà va estar a la Mount Sinai School of Medicine i la Rockefeller University de Nova York. Ha desenvolupat gran part de la seva carrera a l'IDIBAPS, el CIBERDEM amb càrrecs en la gestió de la ciència, i abans d'entrar a Biocat era director de l'IDIBGi.

Salim Ismail Exponential Organizations
14.07.2016

Salim Ismail

Fundador i director executiu de Singularity University

Els experts veuen en Salim Ismail el proper guru mundial de la innovació tecnològica. És sens dubte un dels referents de Silicon Valley, on dirigeix la Singularity University, un centre impulsat per gegants com la NASA i Google. Expresident de Yahoo, ha fundat diverses empreses adquirides per Google i viatja arreu del món per donar conferències i aconsellar grans empreses en la transició tecnològica.