Esteu aquí

Conferència HIMSS Europe 18 & Health 2.0

Data d'inici de l'activitat:  27.05.2018
Data de fi de l'activitat:  29.05.2018

Organitza: 

HIMSS Europe - Health 2.0 

Col·labora: 

HIMSS-CHIME International, Ministry of Health, Welfare and Sport - Government of Netherlands

Lloc: 

Sitges · Barcelona

HIMSS Europe i Health 2.0 estan organitzant una de les conferències de salut digital més influents de 2018. La conferència HIMSS Europe 18 & Health 2.0 tindrà lloc del 27 al 29 de maig a la ciutat de Sitges, situada a només 25 minuts de Barcelona. El programa inclourà sessions que abordaran tot l'espectre de l'ecosistema de salut digital amb l'objectiu d'arribar a les audiències clau del sector: des de directors generals d'hospitals fins petites i mitjanes empreses, innovadors i startups, així com CMO’s, metges i infermeres. Dins de les temàtiques que s’hi tractaran, trobarem la transformació digital, la ciberseguretat, la interoperabilitat i dades i coneixement. 

A més, la conferència compta amb el suport del Ministeri de Salut d'Holanda, que brindarà un immens valor afegit al programa. Així mateix, la 5a edició de l'European Telemedicine Conference s'emmarca dins d'aquest esdeveniment com també ho fa HIMSS-CHIME International i altres activitats paral·leles.

A través de la unió de HIMSS Europe i Health 2.0 es connectaran dos mons amb l'objectiu de traslladar-nos de la visió a l'acció: iniciant converses de negoci, connectant l'oferta i la demanda, creant marketplaces i accelerant les inversions i les implementacions a llarga escala.

Descompte Biocat:

Les empreses i entitats de la BioRegió disposen dels següent descomptes per assistir a aquest esdeveniment. Posa’t en contacte amb Biocat per conèixer més detalls.

Descompte Entrada HIMSS Attendee Europe: adreçat a tots els professionals de les TIC, acadèmics, investigadors, personal hospitalari (gerents, metges, infermers). Tarifa especial de 499€ (que suposa 300€ d’estalvi respecte a les tarifes oficials). Si es vol sol·licitar també l’entrada a Health 2.0 es pot afegir al final del registre pel preu de 299€.

Descompte Entrada HIMSS NonSponsoring Vendor: adreçat a empreses, que disposaran d’un 10% de descompte sobre el total de la tarifa del HIMSS, amb una tarifa reduïda de 1.529€. Si es vol sol·licitar també l’entrada a Health 2.0 es pot afegir de la mateixa manera al final del registre pel preu de 299€.

Per a més informació envia un correu electrònic a Loida Lleonart, HIMSS Europe: llleonart@himss.org

Descompte HIMSS i Health 2.0 per estudiants: preu especial per estudiants de 170€.   Aquesta tarifa permet accedir a les dues conferències. Consulta al web de la HIMSS Europe Conference com tramitar l’entrada d’estudiant.

A més, subscriu-te al llistat de distribució de comunicacions electròniques de Biocat (marcar opció “Congressos i fires” i "Internacionalització") per estar al dia de tots els avantatges de formar part de la BioRegió. 

Més informació:

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28