Esteu aquí

Fòrum d'Inversió Healthcare

Biocat organitza, conjuntament amb Esade BAN, Barcelona Activa i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, un punt de trobada que, al llarg de les diferents edicions, s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català. L'esdeveniment té l'objectiu d'apropar inversors interessats en el sector amb empreses que tinguin projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut.

El primer Fòrum d’Inversió Healthcare va tenir lloc el 2010 i des de llavors i amb dades obtingudes fins a la 19a edició, ha servit de trampolí a més de 179 empreses, després d’un procés de selecció en què s’han estudiat més de 560 projectes. Les empreses que han aconseguit exposar al Fòrum, posteriorment, directament o indirectament han aixecat entre totes una xifra d’inversió total de 40 milions d'euros.

forum Inversio Healthcare Barcelona

Les empreses i emprenedors que participen en el fòrum es troben en estadi inicial (early stage) o en procés de creixement, i busquen rebre una injecció de capital per a poder desenvolupar els seus projectes.

Les sessions estan dividides en una taula rodona i la presentació dels projectes inclou emprenedors de tot tipus, des d'empreses acabades de crear (early stage) fins a equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci en l'entorn salut. A banda de la valoració de projectes, també té lloc una sessió de networking en finalitzar l'acte.

Uns mesos abans de cada Fòrum, s'obre una convocatòria per presentar projectes innovadors. El comitè de selecció de projectes, format per membres de les entitats organitzadores, es reuneix i selecciona els millors projectes, que posteriorment presentaran la seva idea o producte en el Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona.

Al canal de Youtube del Col·legi de Metges de Barcelona pots veure les presentacions de les empreses que han participat en aquests fòrums a partir del 2015.

 

20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2017

El 20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2017 se celebra el 30 de novembre de 2017 a les 16.30 hores a la Sala d'actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

 

Convocatòria de presentació de projectes

La convocatòria per presentar projectes a la 20a edició del Fòrum d'Inversió Healthcare finalitza el 15 de novembre de 2017.

Els projectes rebuts seran avaluats per un comitè de selecció format per membres de cada una de les entitats organitzadores (Esade BANBarcelona Activa, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i Biocat). Es reunirà el dimecres 22 de novembre de 2017 i determinarà, mitjançant votació, els vuit millors projectes entre els presentats en temps i forma.

Per a presentar projectes, cal emplenar el formulari oficial online aprovat pels organitzadors i seguir els següents passos:

 • Registrar el projecte i fer constar la informació que se sol·licita en el següent formulari.
 • Cal facilitar, de manera precisa i sintètica, tota la informació que se sol·licita. La plana que es genera amb aquesta informació (la fitxa del projecte) és el document més important per despertar l'interès dels inversors assistents a l'acte.
 • En el perfil del teu projecte "Your Private Site", caldrà emplenar tots els apartats:
  • 1. Company Profile.
  • 2. Business Summary.
  • 3. Financial Information (indicar les perspectives econòmiques a 5 anys).
  • 4. Pitch (adjuntar una presentació del projecte en PDF o en PPT, de 10 minuts de durada).
  • 5. Documents (adjuntar el CV de l'equip promotor, les bases de participació a ESADE BAN signades i els documents addicionals que es considerin oportuns). Participar en el Fòrum d'Inversió implica acceptar las bases de participació d'ESADE BAN. Caldrà descarregar-les, signar les dues planes i incloure-les com a document adjunt a la plataforma online.
  • 6. Supplemented Material

És indispensable tenir la informació completa d'aquests sis apartats per poder estudiar la teva proposta. Si manca informació no podrem acceptar el projecte en el Fòrum d'Inversió.

 

Programa

16:30h Benvinguda President CoMB

16:45h Balanç d'aquestes 20 edicions - Visió de les institucions

17:15h Estat actual del sector i tendències de futur - Visió dels científics, emprenedors i finançadors 

18:00h Coffee-break

18:30h Ronda de presentació de projectes

20:00h Cloenda 

20:15h Còctel i concert de jazz (Sala Panoràmica del CoMB)

 

Si vols presentar un projecte al 20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2017, emplena aquest formulari.

Si vols confirmar la teva assistència al 20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2017, confirma-la aquí.

 


Coorganitzat per:
Logotip Col·legi de Metges logo esade ban Logo Barcelona Activa logo Biocat alta
 

 

Entitats col·laboradores:
Entitats Col·laboradores Forum Inversio Healthcare

 

Amb el suport de:
Centre Innovacio i Desenvolupament Empresarial