Esteu aquí

Fòrum de la BioRegió

 • Fòrum BioRegió
  Edició 2016
  25/11/2016, 8.45 h – 17.00 h

  El Fòrum de la BioRegió 2016 és una trobada per a la reflexió i el coneixement de l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut, on reconeguts experts internacionals van presentar exitoses experiències de col·laboració públicoprivada i van explicar cap a on van els subsectors de la biofarma, el tecmed i el digital health. Va haber-hi espai també pel diàleg i el networking. El Fòrum es va conceptualitzar per permetre als assistents actualitzar-se, descobrir noves maneres de créixer, identificar oportunitats i estar preparats per afrontar la complexitat d’aquest sector en transformació.  

  El Fòrum de la BioRegió s'ha celebrat de manera consecutiva entre 2008-2011, l'edició del 2016 va reunir més de 300 professionals del sector de les ciències de la vida i la salut.

 • Fòrum Biocat 2011
  Edició 2011
  24/11/2011, 9.00 h – 16.00 h

  Biocat i la Cambra de Comerç de Barcelona van convocar totes les empreses i entitats del sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques de la BioRegió de Catalunya en el quart Fòrum Biocat que, sota l'eslògan El valor del clúster, va fomentar la innovació i va promoure la col·laboració entre els més de 450 representants d'organitzacions de l’àmbit científic, sanitari, empresarial i financer, i on es va reflexionar sobre els grans reptes del sector.

  Com a novetat, es va estrenar un espai de partnering online per conèixer i contactar amb els empresaris, investigadors, inversors i professionals que van assistir a la trobada.

 • Forum Biocat 2010
  Edició 2010
  02/12/2010, 9.15 h – 19.00 h

  Connecta, fem futur. Biocat, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, va tornar a reunir a representants de totes les empreses i entitats del sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques de la BioRegió de Catalunya en el Fòrum Biocat que, un any més, el tercer, va fomentar la col·laboració conjunta envers la innovació.

  La Casa Llotja de Mar de Barcelona va ser l’escenari escollit on es van donar cita prop de 700 representants del sector empresarial i financer, així com investigadors, gestors de centres i instituts de recerca i representants d’universitats i hospitals, en una jornada que va comptar amb la presència dels màxims representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i el Patronat de Biocat.

 • Fòrum Biocat 2009
  Edició 2009
  03/12/2009, 9.15 h – 19.00 h

  Biocat, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, va organitzar una nova edició del Fòrum de la BioRegió amb un gran èxit d’assistència i amb la consolidació d’aquesta gran trobada del sector biotecnològic i biomèdic a Catalunya, que té com a objectiu dinamitzar i consolidar el bioclúster.

  Prop de 600 representants del sector empresarial i financer, així com investigadors, gestors de centres i instituts de recerca i representants d’universitats i hospitals es van donar cita el passat dia 3 de desembre a la Casa Llotja de Mar. En aquesta edició el Fòrum va incloure com a novetat el lliurament dels Premis Bioemprenedor XXI, una iniciativa de creació d’empresa en l’àmbit de les ciències de la vida.

 • Fòrum Biocat 2008
  Edició 2008
  04/12/2008, 9.15 h - 20.00 h

  El primer Fòrum de la BioRegió celebrat el 2008 va ser una trobada sense precedents del sector biotecnològic i biomèdic a Catalunya. Un intens dia de treball que va permetre reunir a més de 500 professionals del sector empresarial i financer, investigadors, gestors de centres i instituts de recerca i representants d’universitats i hospitals que van participar en conferències, taules rodones i exposicions.

  La trobada, organitzada per Biocat amb l’objectiu de contribuir a la dinamització i consolidació del bioclúster, va ser útil per conéixer a la comunitat, compartir idees i projectes, definir necessitats i propostes de millora i identificar reptes de futur. La sessió va incloure un espai per a l’exposició de pòsters, que alhora va servir per fer reunions i networking.