Esteu aquí

Notícia

La valoració de les empreses biotec, punt de mira del proper Lessons Learned

El dia 5 de juliol, inversors i emprenedors es reuneixen novament al Parc Científic de Barcelona 

08.06.2016

Quins factors intervenen en la valoració d’una companyia biotecnològica en fases inicials? Com pot un emprenedor negociar una valoració satisfactòria? Emprenedors i inversors amb experiència en rondes de finançament del sector de les ciències de la vida i la salut debatran sobre aquests temes i molts més en el proper Lessons Learned, titulat "Valoració de companyies. Més enllà dels números".

Aquesta és la tercera jornada de l’any 2016, que tornarà a tenir lloc al Parc Científic de Barcelona i que organitzen conjuntament Biocat i CataloniaBioL'acte comptarà amb Jordi Naval, director general de la Fundació Bosch i Gimpera, com a moderador, i també amb la participació dels experts Carles Domènech, CEO d’Ability Pharmaceuticals; Jordi Carrera, CEO d’STAT-Diagnostica & Innovation; Daniel Oliver, director de Capital CellAlain Garcinuño, CFO d’Anaconda BioMed i Lluís Pareras, director de Healthequity. 

Els ponents posaran l'èmfasi en la valoració pre-money d’una companyia biotec durant les seves fases inicials, ja que aquesta té un impacte directe en la dilució de la participació dels emprenedors i en el futur retorn per als inversors. A més, es tindran en compte les conseqüències d’una valoració massa alta o massa baixa, que sovint es passen per alt.

Les jornades Lessons Learned són un fòrum de coneixement i networking adreçat als professionals d’empreses de l’àmbit de les ciències de la vida. El seu objectiu és compartir experiències i reflexions en diferents àrees estratègiques de coneixement i capacitats necessàries per reforçar la competitivitat de les empreses biotecnològiques.
 

> Inscriu-te

PDF iconConsulta el programa complet

PDF iconConsulta el CV dels ponents

 

AddToAny buttons: 
lessons learned

Cada jornada de Lessons Learned reuneix 5 o 6 ponents que expliquen la seva experiència en àrees estratègiques de coneixement.