Esteu aquí

Debats i diàlegs

Biocat actua com a generador de coneixement i reflexió per l'ecosistema català de ciències de la vida i de la salut amb l'objectiu de convertir-lo en un referent internacional. En aquest marc, destaquen les iniciatives B·Debate i els Diàlegs de la BioRegió.

B·Debate, iniciativa de Biocat i l'Obra Social “la Caixa”, impulsa debats multidisciplinars on es fomenta l’intercanvi obert de coneixement entre científics de prestigi mundial per donar resposta als grans reptes socials en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut.

Els Diàlegs de la BioRegió són un cicle de converses a dos on experts intercanvien idees i punts de vista i on s'aborden temes clau per explicar el futur de la BioRegió, com l’emprenedoria, els models de negoci o la tecnologia.

Debats i dialegs

B·Debate és una iniciativa de Biocat i l'Obra Social “la Caixa” que impulsa debats multidisciplinars d’alt nivell científic, on es fomenta l’intercanvi obert de coneixement i la col·laboració entre experts de prestigi mundial per donar resposta als grans reptes socials en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut.

Per celebrar el seu 10è aniversari, Biocat ha engegat un cicle de diàlegs sobre temes d’interès per als agents la BioRegió de Catalunya: '10 converses per explicar els 10 propers anys'.