Esteu aquí

Formació i Talent

Biocat promou accions formatives i de desenvolupament de talent dirigides a impulsar l’aflorament de projectes d’emprenedoria d’universitats i d’hospitals, la creació de noves empreses i la formació de gestors per dotar el sistema de professionals qualificats en l’àmbit de la salut i les ciències de la vida.

En aquest sentit, destaca el programa Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), en el marc de Moebio, una iniciativa formativa que vol impulsar l'emprenedoria, la innovació i el desenvolupament professional en l'àmbit biomèdic. Biocat també coordina la Summer School on Medicines i organitza les jornades Lessons Learned, unes sessions on experts i professionals comparteixen els seus coneixements sobre diferents temàtiques clau. 

Formacio i talent

Moebio, amb el seu programa insígnia d·HEALTH Barcelona, és una iniciativa disruptiva que aplega diversos programes formatius per promoure l'emprenedoria i l'encreuament de la tecnologia, les biociències, la salut i la gestió empresarial. 

Durant les sessions del cicle Lessons Learned, una selecció d’experts i professionals del sector comparteixen amb tots els assistents els seus coneixements, experiències i punts de vista sobre diferents temàtiques clau pel desenvolupament de les empreses del sector.

 

La Summer School on Medicines és un programa adreçat a estudiants de ciències de la vida, investigadors i professionals de la indústria biofarmacèutica i de les agències reguladores, entre d'altres. Ofereix una formació de 40 hores basada en presentacions d’experts, estudi de casos d’èxit, seminaris, i visites a empreses i instituts de recerca.