Esteu aquí

BIO San Diego 2017

Una vegada més, Biocat coordinarà la Delegació Catalana que participarà a BIO International Convention, la fira de partnering capdavantera del sector biotecnològic que tindrà lloc del 19 al 22 de juny a la ciutat de San Diego, Estats Units.

30 empreses i entitats catalanes han confirmat la seva participació.

El 2016 a San Francisco, la fira va atraure més de 1.800 expositors i 15.937 assistents de 76 països que durant tres dies van mantenir 35.700 reunions de negoci.

http://convention.bio.org

BIO International 2016

La pròxima edició de la BIO International Convention  tindrà lloc al San Diego Convention Center (California, USA) del 19 al 22 de juny 2017. Una vegada més, Biocat coordinarà la participació de les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya i serà l’interlocutor per als tràmits amb l’ICEX, entitat a càrrec del pavelló estatal.

L’espai de la BioRegió es trobarà localitzat dins el pavelló espanyol (booth #5315).

La convocatòria per  a participar es troba tancada. Si no has reservat la teva entrada ho pots fer directament a la web de  BIO.

Programa

Consulta el programa de la convenció i d’altres aspectes rellevants a la web de BIO International Convention.

Paral·lelament, Biocat participarà en diverses activitats durant l’esdeveniment:

dilluns 19 de juny

08:30 – 13:00 ICEX Spain Kicks off BIO 2017”Biotech IP for Business Development Licensing & Fund-raising”, com a tret de sortida que permetrà establir reunions amb empreses nord-americanes. (Hilton Gaslamp Quarter, San Diego).  

11:30 – 17:00 International Cancer Cluster Showcase – BIO 2017–  diverses bioregions internacionals  presentaran les seves novetats en oncologia, així com els projectes empresarials més avantguardistes enfront de 200 assistents vinculats a les àrees d’inversió i negoci.  El programa inclourà una exposició de pòsters, presentacions de clústers i companyies i també una recepció de networking.

Biocat col·laborarà amb ACCIÓ com a partner de l’esdeveniment i realitzarà una presentació dels principals actius de la BioRegió de Catalunya. Posteriorment, dues empreses catalanes exposaran els seus projectes empresarials més innovadors en l’àmbit oncològic: Ability Pharmaceuticals i Zeclínics.  Inscriu-te en aquest enllaç

Pots consultar aquí  l'Agenda de l'ICCS.  

(San Diego Convention Center: 111 W. Harbor Dr. San Diego, CA 92101, Upper level Room).

dimarts 20 de juny

17:00 Hospitality Reception al pavelló espanyol  (booth #5315, San Diego Convention Center). 

dimecres 21 de juny

10:30 Reunió al Pavelló Espanyol amb la Delegació Oficial de l’Estat de Texas. Rolando Pablos, Texas Secretary of State i Bryan Daniel, Executive Director of the Governor´s Economic Development Team lideren aquesta trobada, l’objectiu de la qual és explicar les oportunitats i avantatges que ofereix aquest estat per a les empreses del sector de la biotecnologia i les ciències de la vida. (San Diego Convention Center: 111 W. Harbor Dr. San Diego, CA 92101, Exhibitor Area, booth 5315 – Pavelló d'Espanya). 

13:00 – 13:15 Global Innovation Hubs – Presentació de la BioRegió de Catalunya – 5 raons per invertir– Biocat presentarà les principals raons per atraure inversió estrangera  (The Spotlight Theatre in the Sails Pavilion, San Diego Convention Center). 

Consulta el Dossier de Delegats de BIO 2017

* El Catàleg Oficial d'ICEX es publicarà en breu.

La Delegació Catalana a BIO 2017

30 empreses dels sectors biotecnològic i farmacèutic i centres de recerca i entitats estaran presents a la fira. D’aquestes, 5 empreses  (BCN PeptidesOryzon GenomicsSalvat BiotechTrifermed y Zeclinics) tindran un espai propi dins el pavelló de la BioRegió, i l’empresa Grifols tindrà un estand independent  (#5007).

A sota hi ha una taula de les empreses catalanes que assistiran a l’esdeveniment, bé sigui amb la delegació oficial o per compte propi:

 

Biotecnològiques -  Teràpies i Diagnòstic:

 

 

Biotecnològiques - Serveis R&D :

 

Farmacèutiques:

 

Serveis Professionals i de Consultoria: 

 

 

 Entitats:

 

Venture Capital Entities:  

 

 

 


En aquesta pàgina s'anirà penjant la informació rellevant de la participació a la fira i d'altres qüestions d'interès. Així mateix, per als delegats assistents recomanem de reservar els bitllets d'avió i l'allotjament el més aviat possible degut a l'alt nivell d'ocupació.

Segueix les últimes noticies a Twitter sota el hashtag  #BIO2017.


 

Amb el suport de:

Banner BIO 2017

BIO basic information

  • Dates: 19-22, 2017
  • Organitzat per: Biotechnology Industry Organization (BIO)
  • Lloc: San Diego Convention Center, San Diego, CA (EUA)
  • Pavelló de la BioRegió de Catalunya: Booth #5315

BIO 2016 en xifres

  • 42 empreses catalanes i entitats
  • 15.937 assistents de 76 països
  • 6.283 delegats
  • 15.937 líders de la indústria
  • 1.800 expositors
  • 3.700 reunions de partnering