Esteu aquí

BIO San Diego 2017

Biocat coordinarà, per 11è any consecutiu, la participació de la delegació de la BioRegió de Catalunya a la BIO International Convention, la principal fira internacional del sector biotecnològic, que se celebrarà del 19 al 22 de juny de 2017 a la ciutat de San Diego.

Actualment hi ha confirmades 28 empreses i entitats catalanes i 35 de la resta d’Espanya. 

En l’edició 2016, que va ser a la ciutat de San Francisco, la fira va comptar amb més de 1.800 expositors i 15.937 assitents de 76 països, que durant 3 dies van fer negocis a 35.700 reunions de partnering

 

http://convention.bio.org

BIO International 2016

Aquesta edició se celebrarà al San Diego Convention Center (Califòrnia, Estats Units) del 19 al 22 de juny de 2017. Un any més, Biocat coordina la participació de la BioRegió de Catalunya i serà la interlocutora principal a l'hora de fer les gestions corresponents amb ICEX, entitat coordinadora a nivell estatal. El pavelló espanyol (booth #5315), on hi haurà el pavelló de la BioRegió, es troba molt a prop de la zona Business Forum on tindran lloc les reunions de partnering de la fira.

Programa

La convocatòria per participar a BIO San Diego ja està tancada. Si encara no t’hi has inscrit, pots fer-ho directament amb BIO.

Dins el programa de la fira tindrà lloc l’ ICEX Spain Kicks off BIO 2017 per donar el tret de sortida i una Hospitality Reception al pavelló espanyol el  dimarts 20 de juny a les 17:00hs.

En el web de BIO International Convention es pot consultar el programa de la convenció.

Delegació catalana a BIO 2017

28 empreses i entitats de la BioRegió participaran a la fira dels àmbits biotecnològics i farmacèutics, així com organitzacions de recerca i consultoria i de serveis.

Dins de l’espai de la  BioRegió de Catalunya, 5 empreses catalanes tindran major visibilitat amb un estand propi: BCN Peptides, Oryzon Genomics, Salvat Biotech, Trifermed i Zeclinics.

A l’espai general d’exposició de la fira, Grífols també tindrà un estand independent (booth #5007).

A continuació es mostra el quadre d’empreses catalanes assistents:

 

Biotecnològiques – Teràpies i Diagnòstics:

 

 

Biotecnològiques – Serveis I+D:

 

 

Farmacèutiques:  

 

Serveis professionals i de consultoria

 

 

Organitzacions:

 

Entitats de Capital Risc:  

 

 

En aquesta mateixa pàgina s'anirà incloent tota la informació rellevant respecte a la participació i altres aspectes d'interès. Al mateix temps, aconsellem a aquells interessats en assistir al congrés que reservin el viatge i l'allotjament amb tota l'antelació possible ja que durant aquestes dates hi ha la màxima ocupació a la zona.

Podeu seguir tota l'actualitat de la fira a Twitter amb l'etiqueta #BIO2017.


Amb el suport de:

Banner BIO 2017

Informació bàsica BIO

  • Data: 19-22 juny 2017
  • Organitza: Biotechnology Industry Organization (BIO)
  • Lloc: San Diego, CA (EUA)
  • Pavelló de la BioRegió de Catalunya: Booth #5315

La BIO 2016 en xifres

  • 42 empreses i entitats catalanes
  • 15.937 assitents de 76 països
  • 6.283 delegats
  • Més de 15.937 líders de la industria
  • 1.800 expositors
  • 35.700 reunions de partnering