Esteu aquí

Projectes estratègics

Un dels principals objectius de Biocat és reforçar la BioRegió de Catalunya, per donar un salt qualitatiu del bioclúster a nivell nacional i internacional. És per això que, Biocat compta amb una sèrie de projectes estratègics a diferents nivells.

EIT Health, l'aposta europea de Biocat, és un programa compromès amb la innovació en salut i en el seu impacte en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. La Barcelona Clinical Trials Platform (BCTP) vol posicionar Catalunya entre els 5 primers territoris europeus per a la realització d'assaigs clíncs, proporcionant coordinació, integració, qualitat i velocitats en els assaigs realitzats al país.

Biocat també coordina la comunitat RIS3CAT: "NEXTHEALTH: Solucions Multidisciplinàries per als Propers Reptes de Salut", per donar resposta als principals reptes relacionats amb la salut a Catalunya, des del coneixement fins a l'accés al mercat. 

 

El projecte europeu EIT Health és un consorci amb nodes a Barcelona, París, Londres, Rotterdam, Estocolm  i Heidelberg, compromès amb la innovació en salut i el seu impacte en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

La BCTP reuneix els principals instituts de recerca hospitalària en una plataforma per millorar la coordinació, integració, qualitat, inclusivitat i velocitat de la recerca clínica.

Biocat coordina la comunitat NEXTHEALTH: Solucions Multidisciplinàries per als Propers Reptes de Salut, que dóna resposta als principals reptes relacionats amb la salut i es forcalitza en la millora de la innovació en salut, la qualitat de vida dels ciutadans i l'arribada al mercat de les innovacions.