Notícies

B·Debate presenta el programa d'activitats per al 2012
B·Debate liderarà dotze debats i reunions d'alt nivell científic i impacte social amb experts d'arreu del món.
Bookmark and Share
30.03.2012 | 0 comentaris

Redacció

B·Debate —una iniciativa de Biocat amb el suport de l'Obra Social “la Caixa”— té programades dotze activitats per aquest any a Catalunya, que es duran a terme en col·laboració amb destacades entitats i centres de recerca del país i internacionals, i en les quals participaran més de 300 científics i experts en diferents àrees de coneixement de l’àmbit de les ciències de la vida.
 
El programa ha estat configurat a partir de les propostes presentades a la convocatòria 2012, que han estat seleccionades pel Comitè Científic de B·Debate. En la selecció dels projectes presentats, s’ha valorat tant la rellevància científica com l’interès social dels reptes plantejats, el potencial divulgatiu del coneixement i els continguts generats als debats i ld’obtenció de solucions per a necessitats de la societat. També s’ha considerat el grau de multidisciplinaritat de les temàtiques i l’impacte internacional de l’activitat.
 
Les temàtiques que es tractaran el 2012 són diverses i complementàries, i inclouen diferents àmbits de recerca biomèdica com ara el diagnòstic, la prevenció i noves  teràpies per a malalties infeccioses causades pel virus del papil·loma humà, la regeneració de teixits per al tractament de patologies cardíaques, els factors crítics que contribueixen al naixement prematur i els darrers avenços del làser per a aplicacions mèdiques.
 
Per ampliar aquesta informació i conèixer el programa d'activitats consulta la notícia publicada en el web de B·Debate.
 
Notícia relacionada: El CIDC es converteix en B·Debate (19/3/2012)

Comentaris

Enviar nou comentari

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Image CAPTCHA
Introdueixi els caràcters que apareixen a la imatge.