Esteu aquí

Start up generation

22.05.2023

Pol Ricart

Fundador i CEO de Medbrain

Doctor en medicina per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), ha sigut neurocirurgià al NHS Trust (Londres) fins el 2022 quan decideix fundar Medbrain.

20.04.2023

Pol Solà-Santos

Cofundador de Vincer.ai

Màster en enginyeria Biomèdica per la Universitat de Barcelona, ha sigut durant més de 6 anys analista bioinformàtic al CREB UPC. El 2020 decideix fundar Vincer.ai juntament amb Alexandre Perera-Lluna.

22.03.2023

Alicia Martínez-Piñeiro

Fundadora i CEO de Time is Brain

Doctora en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), te més de 12 anys d’experiència com a neuròloga a l’Hospital Germans Trias i Pujol fins a convertir-se en Cap de la Unitat de Trastorns Neuromusculars i Proves Neurofisiològiques. El 2020 decideix fundar Time is Brain juntament amb el Dr Antoni Dávalos.

15.02.2023

Silvia Frutos

Cofundadora i CTO de SpliceBio

PhD en Química per la Universitat de Barcelona (UB). Té una àmplia experiència en biologia química, química de proteïnes i síntesi de pèptids. Ha estat investigadora a la Universitat Rockefeller (Nova York) i al Small Biosystems Lab de la Universitat de Barcelona. El 2020 funda juntament amb Miquel Vila-Perelló SpliceBio. 

16.01.2023

Evan Floden

CEO i cofundador de Seqera Labs

Doctor en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra i graduat en Biotecnologia per la Victoria University of Wellington de Nova Zelanda. Durant la seva carrera professional ha exercit de científic de desenvolupament, bioinformàtic i investigador del Centre de Regulació Genòmica (CRG).

09.12.2022

Meritxell Teixidó

CEO i CSO de Gate2Brain

Doctora en Ciència dels Pèptids i Algoritmes Genètics per la Universitat de Barcelona (UB), on també es va llicenciar en Química i on va fer un Màster de Química Orgànica i Ciència de Pèptids. Al juliol del 2020 crea Gate2Brain després d’exercir com a científica associada de recerca a l’IRB Barcelona durant més de 14 anys.