Esteu aquí

Startup Generation

05.02.2020

Flavia Wahl

Cofundadora d'iBreve

Flavia Wahl va estudiar un Màster en Business enfocat en psicologia i té més de 10 anys d'experiència en tecnologia i salut digital. Abans de fundar iBreve, va treballar per a Google a Dublín i Boston. Ha guanyat el Premi al Millor Jove Emprenedor d'Irlanda, a Dublín, i la revista Forbes va distingir la seva empresa entre les 50 millors startups disruptives de healthtech dirigides per dones.

02.01.2020

João Curado

Fundador de Flomics

Després d’estudiar Bioinformàtica a la Universitat Catòlica Portuguesa, João Curado va arribar a Barcelona a finals del 2009 per cursar el seu doctorat en biologia computacional al CRG. Durant aquells anys va fundar l’Innovation Forum, una xarxa que ajuda els científics a donar els primers passos en la creació d’empreses. En la intersecció de totes dues experiències, Curado es va adonar que hi havia una oportunitat de traduir els seus coneixements científics a la pràctica clínica i va començar a treballar en el que avui és Flomics.

 

03.12.2019

Adrià Maceira

Cofundador i CEO CreatSens Health SL

Graduat en Biotecnologia i Màster en Nanociència per la Universitat Rovira i Virgili, i Màster en Creació i gestió d’empreses d’innovació per la Universitat de Barcelona. Va treballar com a investigador en un laboratori de nanosensors de la Universitat Rovira i Virgili, a partir del qual va desenvolupar la idea de negoci de la startup que va fundar i lidera des del 2017: CreatSens Health.

07.11.2019

Jaume Puig

Cofundador i CEO de Biel Glasses

Llicenciat en Enginyeria Tècnica en Telecomunicacions i en Enginyeria Superior d'Electrònica i Màster en Administració d'Empreses per la Universitat Ramon Llull. Va ser responsable de producte i prevenda de Mediacloud, del grup internacional Mediapro. Té 25 anys d'experiència com a mànager en empreses tecnològiques com British Telecom, Deutsche Bank, Telefónica, Tiscali, i va fundar dues empreses abans de crear Biel Glasses a partir de l’experiència del seu propi fill, Biel, un nen amb baixa visió.

10.10.2019

Javier de Oca

Cofundador, CEO i Business Developer d’IOMED

Va estudiar Administració i Direcció d’Empreses a ESADE. Va començar treballant en màrqueting i aviat va centrar la seva carrera en el desenvolupament de negoci internacional. Durant una època es va especialitzar en el mercat d’Àfrica, on dirigia les vendes d’una multinacional catalana des de Barcelona. El 2016 va cofundar IOMED, de la qual és CEO i Business Developer.

02.09.2019

Carlos Rodés

Cofundador i CEO de WeFitter

Llicenciat en ADE per l’IQS, es va formar treballant en departaments de màrqueting de grans multinacionals. Es va especialitzar en màrqueting digital en l'àmbit esportiu fins que va decidir donar el pas com a emprenedor el 2015, deixant-ho tot per dedicar-se exclusivament a la seva companyia: WeFitter.