Esteu aquí

4t Congrés Nacional de Científics Emprenedors

Congreso Científico de Emprendedores 2017
Data d'inici de l'activitat:  24.02.2017
Data de fi de l'activitat:  25.02.2017

Organitza: 

Asociación Española de Emprendedores Científicos, Science & Business Events Management

Col·labora: 

Biocat

Lloc: 

CosmoCaixa · C/ Isaac Newton, 26 · Barcelona

El 4t Congrés Nacional de Científics Emprenedors pretén impulsar la creació d'empreses de base científica i tecnològica, visibilitzar la figura del científic emprenedor, crear sinergies entre els diferents agents del sector i inspirar a les noves generacions que construiran la societat del coneixement del futur. 

La inauguració anirà a càrrec d'Andreu Mas-Colell, president del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST); Manuel Pérez-Alonso i Xavier Testar, president i vicepresident de l'Asociación Española de Emprendedores Científicos; Jordi Portabella, director de l'Àrea de Recerca i Coneixement de la Fundació "la Caixa", i Martí Jiménez, cofundador de TEI Bio Barcelona.

En les diferents conferències i taules rodones, hi participaran ponents com Josep Lluís Sanfeliu, soci d'Ysios Capital; Josep Castells, president executiu d'InKemia; Alfons Nonell-Canals, CEO de Mind the Byte; Luis Ruiz, CEO d'Spherium Biomed; Teresa Tarragó, CEO d'Iproteos, i Daniel Oliver, CEO de Capital Cell, entre d'altres.

Durant el congrés hi haurà diverses taules rodones i tallers participatius. Albert Barberà, director general de Biocat, participarà a la taula "Innovació 6.0" i Roi Villar, cap d'Internacionalització de Biocat, participarà a "Nous formats d'innovar i comunicar per a emprenedors científics". A més, Biocat tindrà visibilitat com a patrocinador del congrés.

 

Més informació:

Pots seguir tota l'activitat del congrés a Twitter a través del compte @cienciaemprende o l'etiqueta #CienciaEmprende.

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31