Esteu aquí

B·Debate: The Barcelona Debates on Human Microbiome 2017. From Microbes to Medicines

Data d'inici de l'activitat:  29.06.2017
Data de fi de l'activitat:  30.06.2017

Organitza: 

B·Debate (una iniciativa de Biocat i l'Obra Social "la Caixa") i IrsiCaixa

Col·labora: 

Vall d'Hebron Institut de Recerca, Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Hospital Germans Trias i Pujol

Lloc: 

CosmoCaixa Barcelona · C/ Isaac Newton, 26 · Barcelona

El microbioma és una part essencial en el funcionament del nostre cos i la salut humana. En els darrers anys hem començat a desxifrar el gran potencial científic i terapèutic del microbioma en pràcticament totes les disciplines de la medicina actual.

The Barcelona Debates on the Human Microbiome – From Microbes to Medicines, organitzat per B·Debate, una iniciativa de Biocat i l’Obra Social “la Caixa”, conjuntament amb l' IrsiCaixa AIDS Research Center,  tornarà a reunir en la seva tercera edició, a experts mundials de diverses disciplines que han centrat la seva recerca en microbioma. Tindrem la oportunitat de conèixer les darreres investigacions en aquest camp enfocades en envelliment, malalties neurodegeneratives, càncer, malalties infeccioses i malalties de l’aparell digestiu.

El debat abordarà també la cada cop més evident importància de la interacció de les comunitats fúngiques i bacterianes que habiten el cos humà i la seva influència en la salut.

Els líders científics del debat són Bonaventura Clotet, del IrsiCaixa AIDS Research Center, i Roger Paredes, del IrsiCaixa AIDS Research Center.

Programa.

 


Organitzadors:

Logo B·Debate   IrsiCaixa

 
Col·laboradors:

Vall Hebron   CNIO   uvicc   hgtRIAS I pUJOL 

 

Sponsors:
 Mandarin Oriental
AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31