Esteu aquí

BIO-Europe 2017

banner bio-europe berlin
Data d'inici de l'activitat:  06.11.2017
Data de fi de l'activitat:  08.11.2017

Organitza: 

EBD Group

Lloc: 

CityCube Berlin · Messedamm 26 · Berlin (Alemanya)

La 23a edició anual de BIO-Europe és la conferència de partnering més gran d'Europa dedicada a la indústria biotecnològica mundial. 

BIO-Europe tornarà a atreure enguany a més de 3.800 assistents de més de 60 països, que representen més de 2.000 empreses, durant tres dies de networking. A més del partnering, BIO-Europe ofereix workshops, panells, presentacions d'empresa i una zona d'exposició.

Més informació:


Estand bioXclusters plus - Biocat 

Biocat disposarà d'un un espai a l'estand del projecte europeu bioXclusters plus (número 31), compartit amb els altres 3 clústers europeus líders en biotecnologia i salut (BioM, BioPMed i Lyonbiopole), on les empreses de la BioRegió de Catalunya podran dipositar el seu material informatiu, si així ho desitgen, i conèixer les iniciatives de bioXclusters plus per l'aterratge a mercats extrangers (EE.UU., Canadà, Corea del Sud, Xina, Brasil).


Activitats Biocat:

Biocat, en el marc dels projectes europeus Boost4Health i bioXclusters plus, organitza diverses activitats a BIO-Europe Berlin:

1. Boost4Health networking and pitching session

Dilluns 6 de 15:30 a 17:00h / Atlanpole Biotherapies Booth #91

Sessió de networking organitzada pel projecte europeu Boost4Health on les pimes de les regions Boost4Health tindran un minut per mostrar les seves innovacions en una sessió combinada amb un cafè networking per intercanviar dades de contacte amb la resta de participants. L'acte està reservat a les pimes de les regions Boost4Health, amb un màxim d'un delegat per empresa.

Durant la sesió es donaran a conèixer també els serveis que Boost4Health ofereix a les pimes, com ajudes financeres per incentivar la col·laboració transnacional, i un marketplace de serveis de validació.

> Incriu-te a la sessió 

2. Global Gateways per clústers europeus i les seves empreses

Dilluns 6 de 17:00 a 18:30h / Room M6

Activitat organitzada per bioXclusters plus per comprendre millor els serveis d'internacionalització del projecte, que inclouen soft landing i recerca i identificació de possibles socis, així com facilitar el desenvolupament de la investigació i les relacions comercials al voltant del món.

Programa:

17.00h  Paraules inaugurals i presentació de l'enfocament Gateway -  Fabrizio Conicella, director general de la Bioindustry Park Silvano Fumero SpA, bioXclusters. 

17.20h ToHealth!, Toronto, Canadà - Dr. Ella Korets-Smith

17.30h Osaka BioHeadquarters / Osaka Prefecture - Senri Life Science Foundation, Japó - Dr. Tamio Sugawara

17.40h Health Industries South Australia, Austràlia - Mr. Tony Mulcahy

17.50h Preguntes i observacions finals

18.00h Espai networking amb cervesa

Al final del seminari s'oferirà una beer reception per promoure el networking entre els assistents

3. Startup Slam

Dilluns 7 de 15:00h a 17:00h / recinte firal (sala a confirmar)

Competició de pitching que ofereix a emprenedors en les àrees de les ciències de la vida i la salut la possibilitat de presentar la seva empresa a BIO-Europe. Les empreses seleccionades podran establir oportunitats de negoci amb els principals responsables de venture capital i biofarma durant els tres dies de l'esdeveniment.  

> Incriu-te a l'Startup Slam (data límit d'inscripció: 6 d'octubre)


Ajudes i descomptes:

1. Descompte Biocat

Les empreses i entitats de la BioRegió disposen d’un descompte de 300 euros en el cost d'inscripció a aquest esdeveniment. Posa’t en contacte amb Biocat per conèixer més detalls. Aquest descompte és compatible amb la tarifa early bird, que finalitza el 31 d’agost, però no és compatible amb el descompte disponible pels socis d’ASEBIO.

2. Vouchers de viatge del projecte Boost4Health

El projecte europeu Boost4Health (amb Biocat com a membre) ofereix vouchers de viatge per empreses que vulguin internacionalitzar-se. En el marc de BIO-Europe, tindrà lloc una sessió de pitches de les companyies Boost4Health, de manera que les empreses podran fer servir els vouchers de Boost4Health per cobrir part de les despeses de viatge

Per sol·licitar un voucher de viatge, visita el web de Boost4Health i inscriu-te com pime i el delegat Boost4Health de la teva zona es posarà en contacte amb tu.

3. Ajuda ICEX sobre el cost d'inscripció

L'ICEX ofereix una ajuda de fins al 30% del cost d'inscripció per les empreses que compleixen els requisits habitualment exigits. L'ajuda està gestionada per ASEBIO. Per més informació sobre la convocaria d'ajuts de l'ICEX i com enviar una sol·licitud, contacta amb Margarita Arriaga, marriaga@asebio.com, telf. 912 109 374.


Empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya a BIO-Europe Berlin:

Actualment, 33 empreses i entitats dels sectors biotecnològic, farmacèutic, de tecnologies mèdiques i entitats de recerca i capital de risc i institucionals han confirmat al seva participació a la fira:

Biotecnològiques - Teràpies i Diagnòstics:

  - Ability Pharma  - Peptomyc  
 - Genmedica Therapeutics  - Spherium Biomed
 - GP Pharm  - Thrombotargets
 -  Oryzon Genomics  

 

Biotecnològiques - Serveis R&D:

Entitats de Capital de Risc:

 - Ysios Capital   - Caixa Capital Risc

 

Farmacèutiques:

 - Almirall  - Laboratorios Menarini
 - Esteve  - Laboratorios Rubió
 - Ferrer Internacional  - LACER
 - Gebro Pharma  - Reig Jofre 
 - Kern Pharma  

 

Serveis Professionals i de Consultoria: 

 - Asphalion
- Alira Health
- Genesis Biomed

 

Tecnologies Mèdiques: 

 - Transplant Biomedicals 

 

Amb el suport de:

Logo Acció


Subscriu-te al llistat de distribució de comunicacions electròniques de Biocat (marcar opció “Congressos i fires” i "Internacionalització") per estar al dia de tots els avantatges de formar part de la BioRegió. 

 

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31