Esteu aquí

BIOSPAIN 2016

Data d'inici de l'activitat:  28.09.2016
Data de fi de l'activitat:  30.09.2016

Organitza: 

ASEBIO i Grup Spri, Agència Basca de Desenvolupament Empresarial (Govern Basc)

Col·labora: 

Biocat

Lloc: 

Bilbao Exhibition Center de Barakaldo· Ronda de Azkue, 1 · Barakaldo (Bizkaia)

BIOSPAIN és el major esdeveniment de biotecnologia organitzat per una associació nacional de bioindústria a Europa i un dels més grans del món pel nombre de reunions one-to-one (més de 3.000 en cada edició) i la quantitat de companyies que hi participen (més de 850). El 34% dels delegats que hi assisteixen venen de fora d'Espanya.

Un any més, Biocat coordina el pavelló d'empreses catalanes, en un espai de 28 m2. Prop de 90 empreses catalanes assistiran a aquest esdeveniment.

Després de l'èxit de l'última edició (2014), que va aplegar 800 expositors i 1.400 delegats de 37 països, el 2016 arriba la vuitena edició, que per primera vegada integrarà en un mateix pavelló la Fira Comercial, les cabines de partnering i les sales de conferències, facilitant els desplaçaments entre les diferents àrees amb l'objectiu d'augmentar el trànsit d'assistents que visiten la fira. 

Prop de 50 inversors espanyols i internacionals i equips de concessió de llicències d’empreses farmacèutiques han confirmat la seva presència. Entre aquests hi destaquen, Ysios Capital Partners, Edmond de Rothschild Investment Partners, Gilde Healthcare, biogeneración Ventures, Forbion Capital Partners, Cross Road Biotech, Lumira capital, Seventure Partners, Lundbeckfonden Ventures, Capricon Ventures, Chugai Pharmaceutical, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson Innovació, Merck Ventures, Fons Ventures, Novartis, Roche, Sanofi productes farmacèutics, entre d’altres. Aquí pots consultar la llista completa de confirmats.

Com a part integrant del programa, el dijous 29 de setembre a les 17.30 h el director general de Biocat, Albert Barberà, participarà com a ponent a la xerrada 'Massachussetts and Spain health ecosystems learning from each other', moderada per Ernest Lara, de la Richi Foundation.

 

Fòrum de Formació i Ocupació

Biocat també tindrà presència al III Fòrum de Formació i Ocupació que acull Biospain mitjançant el seu programa Design Health Barcelona (d·Health Barcelona), el primer màster en biodisseny que s’imparteix al nostre país i que té com a objectiu fomentar la innovació en salut, l’esperit empresarial i el desenvolupament professional en l’àmbit biomèdic. 

 

Més informació

 

Descompte

Les empreses i entitats de la BioRegió disposen d’un descompte per assistir a aquest esdeveniment en el moment del registre onlineSubscriviu-vos al llistat de distribució de comunicacions electròniques de Biocat (marcar opció “Congressos i fires”) per estar-ne al dia.

 

Amb el suport de:

accio

 

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30