Esteu aquí

BME IDEA 2018

Data d'inici de l'activitat:  12.06.2018
Data de fi de l'activitat:  13.06.2018

Organitza: 

Biocat

Lloc: 

Payment Innovation Hub · Barcelona Tech City · Pier 01 · Plaça de Pau Vila, 1 · Barcelona

BME-IDEA va començar el 2003 quan un grup de professors que estaven ensenyant disseny en un departament d'enginyeria biomèdica de la Universitat de Stanford es van adonar que tenien necessitats comunes no satisfetes per les conferències que s'oferien fins al moment.

La convenció estarà dirigida principalment als membres de la xarxa BME IDEA als EUA i la UE.

Els objectius de l'aliança són:

  • Revisar les experiències dels diferents programes universitaris implicats en la innovació, el disseny, la transferència de tecnologia i l'emprenedoria en l'educació en enginyeria biomèdica.

  • Discutir els objectius, reptes i oportunitats per a un major desenvolupament d'aquests programes -incloent les perspectives de la indústria i acadèmiques-.

  • Explorar el potencial per compartir recursos i crear eines per a tota la comunitat.

La reunió d'aquest any serà organitzada per Biocat i tindrà un enfocament sobre com assegurar l'expansió dels programes més enllà de la xarxa de BME i treure el màxim profit d'ella, les relacions amb els EUA i la implicació dels Alumni. L'esdeveniment també se centrarà en com abordar les limitacions de desenvolupament de productes per a les empreses de nova creació en el sector de la tecnologia mèdica i la nova normativa, així com per informar de les actualitzacions dels programes actuals de la UE i els Estats Units.

Aquest esdeveniment és possible gràcies al suport de l'EIT Health i l'EIT Health Alumni, que ha fet possible el desenvolupament de les diferents activitats d'Alumni per fomentar la col·laboració entre projectes i l'expansió de la xarxa tant a escala europea com nord-americana.

Registra't CRAASH Barcelona

 

Els Alumni tindran l'oportunitat d'intercanviar coneixements amb els participants d'altres programes i explicar les limitacions del seu projecte per aprendre d'ells, ampliant també la seva xarxa de contactes a tot el món.

d·HEALTH Barcelona, el màster de Biocat, participarà en l'esdeveniment que comptarà amb una presentació de Raquel Riera, Directora de Moebio, dins el programa de conferències BME IDEA COMMUNITY updates.

Més informació

 


Event partners

 

 

Amb el suport de

Logo Acció

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30