Esteu aquí

Conferència virtual: Suècia - Catalunya: hubs en ciències de la vida i tecnologia per al creixement i l’impacte social

Data d'inici de l'activitat:  10.12.2020
Data de fi de l'activitat:  10.12.2020

Organitza: 

Generalitat de Catalunya - Delegació del Govern als Països Nòrdics

Col·labora: 

STUNS Life Science, Biocat, IBEC i Sahlgrenska Science Park

Lloc: 

DIGITAL

La conferència en línia (en anglès) Suècia - Catalunya: hubs en ciències de la vida i tecnologia per al creixement i l’impacte social, exposarà com la recerca d’alt nivell  en ciències de la vida i la salut, a Catalunya i a Suècia, treballa per combatre la pandèmia global ocasionada per la COVID-19; que requereix de respostes científiques d’alta qualitat i de forma ràpida.

Suècia i Catalunya són conegudes pels seus ecosistemes de recerca d’alta qualitat, situant-se les seves capitals en els llocs 10 i 12 -respectivament- en publicacions científiques a la UE, especialment en el sector de les ciències de la vida i la salut. Ambdues destaquen pels seus indicadors robustos i estratègies a llarg termini de R+D+I, i amb instal·lacions científiques d’alt nivell en biotech i medtech, entre altres àrees. Suècia i Catalunya se situen en el 4rt i 5è lloc en hubs tecnològics d’Europa en inversió, segons Dealroom.

A més, en aquest esdeveniment virtual es vol posar l’accent en el compromís vers la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 3 i 9: per a una bona salut i benestar, per unes infraestructures resistents, inclusives, i un sector sostenible i innovador.

 Comptarem amb la participació del Sr. Björn Arvidsson, director executiu de l’Uppsala STUNS Life Science; el Sr. Jordi Naval, director general de Biocat (BioRegion Catalonia), la Sra. Mia Ekdahl, cap de comunicació del Sahlgrenska Science Park Life Science de l’oest de Suècia, i la Sra. Núria Montserrat, biòloga en cèl·lules mare i professora ICREA de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC).

Finalment, aquesta conferència té lloc dins del context de l’organització a Catalunya de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, un esdeveniment anual basat en el finançament col·lectiu de la recerca vers una malaltia determinada. Enguany La Marató està dedicada a la COVID-19.

Més informació

Aquesta conferència es retransmetrà en línia.

> INSCRIU-T'HI

 

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31