Esteu aquí

Fi de convocatòria: EIT Health Spain local trainings

Data d'inici de l'activitat:  21.10.2016
Data de fi de l'activitat:  21.10.2016

Organitza: 

EIT Health Spain

Col·labora: 

Biocat

Lloc: 

Parc Científic de Barcelona (PCB) · Baldiri Reixac, 4-12-15 · Barcelona

El Parc Científic de Barcelona acollirà el novembre de 2016 els 'EIT Health Spain Local trainings': 4 sessions formatives dirigides a emprenedors amb una idea de negoci en estadi primerenc. El principal objectiu de les sessions és validar el model de negoci i capacitar als emprenedors per a reduir de manera significativa els riscos tecnològics, financers i comercials.

La convocatòria està adreçada a individus o grups d'almenys 2 persones (màxim 10 grups). El curs és gratuït, l'EIT Health cobrirà les despeses de formació dels grups seleccionats i no hi haurà equity ni cap compromís d'IP cap als organitzadors. Cada grup haurà de fer-se càrrec de les despeses relacionades amb el transport i/o l'allotjament.

La formació donarà una perspectiva pràctica a través de conferències i sessions de treball sobre casos reals de la mà de ponents provinents de l’acadèmia, l'empresa i emprenedors d'èxit. Es cobriran tots els aspectes a tenir en compte a l'hora d’arrencar una start-up i s'ajudarà als participants a aplicar el contingut de les sessions als seus projectes individuals.

Tota la informació sobre les sessions formatives (dates i temari) seguint el següent enllaç: www.biocat.cat/ca/agenda-del-sector/eit-health-spain-local-trainings-business-stress-test-getting-ready-launch 

 

Com participar?

Omple aquest document amb un resum de la teva idea de negoci i envia-ho a esther.oriol@eithealth.eu abans del 21 d'octubre de 2016.

Es contactarà amb els emprenedors seleccionats durant l'última setmana d'octubre.

 

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Què és l'EIT Health?

 

L'EIT Health és un consorci amb nodes a Barcelona, París, Londres, Rotterdam, Estocolm i Heidelberg compromesos amb la innovació en salut i el seu impacte en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. Biocat és membre associat d'EIT Health.