Esteu aquí

Health & Bio Team Dating

health and bio team dating
Data d'inici de l'activitat:  03.12.2015 - 09:30
Data de fi de l'activitat:  03.12.2015 - 16:30

Organitza: 

Banc Sabadell, Biocat, CataloniaBio, Fundació Bosch i Gimpera

Lloc: 

Valkiria Hub Space · C/ de Pujades, 126 · Barcelona

El proper 3 de desembre el Banc Sabadell juntament amb BiocatCataloniaBio i la Fundació Bosch i  Gimpera, organitzen a Barcelona el Health & Bio Team Dating, una trobada que ajudarà a desenvolupar un ecosistema bioemprenedor per catalitzar el naixement de nous projectes empresarials. Mitjançant breus reunions de partnering, científics i emprenedors es trobaran per combinar els seus projectes i experiència amb l’objectiu de fer equips que permetin crear una nova empresa d’èxit.

 

Health & Bio Team Dating està obert a dos grans grups:

  • Científics: investigadors amb un projecte relacionat amb les ciències de la vida (salut humana, tecnologies mèdiques, digital health, sector agro, etc.)
  • Gestors: professionals amb experiència empresarial i motivació per portar una nova tecnologia del laboratori al mercat, o estudiants de MBA interessats en fer créixer projectes en fase early stage.
 

Registre

 

COM FUNCIONA?

Registra’t a la plataforma de l’event abans del 20 de novembre i omple el teu perfil. Quan més detallat i atractiu, més opcions tindràs de trobar la teva mitja taronja professional!

A través de la plataforma, podràs veure els perfils de la resta de candidats, seleccionar els que més encaixin amb el teu futur equip, i respondre les peticions d’aquells interessats en el teu perfil. Uns dies abans de l’event rebràs un calendari amb l’agenda final de reunions. El 3 de desembre tindreu l’oportunitat d’intercanviar impressions en persona, amb un sistema de reunions one-to-one de mitja hora de durada.

 

Notícies relacionades:
AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

Pots seguir a Twitter tota l'actualitat de l'acte amb l'etiqueta:

#HealthTeam