Esteu aquí

Health & Bio Team Dating (2a edició)

biocat_banner_helathbio_png.png
Data d'inici de l'activitat:  01.12.2016 - 09:00
Data de fi de l'activitat:  01.12.2016 - 15:30

Organitza: 

Banc Sabadell, Biocat i CataloniaBio. 

Lloc: 

Valkiria Hub Space · C/ Pujades, 126 · Barcelona (Spain)

Després de l'èxit de la primera edició, torna a Barcelona 'Health & Bio Team Dating' per ajudar-te a fer créixer el teu projecte empresarial. Biocat organitza conjuntament amb Banc Sabadell i CataloniaBio el proper 1 de desembre el Health & Bio Team Dating, una trobada entre científics i grups de recerca en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut amb professionals de l’àmbit del negoci amb l’objectiu de formar equips que puguin donar pas a noves sinèrgies empresarials, així com start-ups.  

Un any més, aquesta trobada se centrarà en la creació d’equips a través de la celebració de trobades de 30 minuts per fomentar un networking efectiu. A més, es podran conèixer casos d’èxit mitjançant la participació de ponents especials durant l’acte.

A aquesta trobada poden anar investigadors amb projectes relacionats amb les següents temàtiques: salut humana, agroaliments, sector terapèutic i diagnosi, fàrmacs, dispositius mèdics i altres àrees de les ciències de la vida, i persones amb experiència en la gestió empresarial i el coneixement de com portar les noves tecnologies o serveis del laboratori al mercat.

 

Com registrar-se? 

Les persones interessades en participar-hi han de seguir els següents passos:

  • Registre: Registrar-se abans del 25 de novembre a la plataforma i crear el perfil de col·laboració on els participants especificaran què ofereixen i què necessiten. Aquesta informació se sotmet a la llei de l’oferta i la demanda, per concretar reunions de networking.
  • Programar reunions: Un cop registrats i amb perfil, els participants poden programar les reunions B2B que més els interessin per al dia de la jornada.
  • Assistència: El dia 1 de desembre els participants es reuneixen in situ a partir de l’agenda programada.

 

Registre

 

Pots seguir a Twitter tota l'actualitat de l'acte amb l'etiqueta #HealthTeam

 

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30