Esteu aquí

HEALTHIO

Data d'inici de l'activitat:  03.05.2017 - 09:30
Data de fi de l'activitat:  05.05.2017 - 18:00

Organitza: 

Fira de Barcelona

Col·labora: 

Biocat

Lloc: 

Palau de Congressos · Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona · Av. Reina Mª Cristina, s/n · Barcelona

Adreçat a pacients, doctors, infermers i professionals d'empreses, hospitals i sistemes de salut en general, HEALTHIO es presenta no tant com un congrés convencional sinó com una experiència per provar els últims avenços en el sector de la indústria de la salut. És un espai pensat per reunir pacients, innovació i sistemes de salut que comptarà amb una zona de demostració pràctica on els participants podran seguir diferents itineraris, anomenada Healthio Arena, amb sis àrees d'activitat.

Hi haurà un espai exclusiu per a doctors, infermeres i altres professionals de la salut en el qual coneixeran de primera mà les últimes novetats mèdiques, un altre on es donaran a conèixer nous productes, tecnologies i idees per a la millora de la salut dels pacients i dues zones més en què es mostrarà com serà l'hospital del futur i es podrà assistir a intervencions quirúrgiques mitjançant streaming. L'oferta de Healthio es completa, a més, amb una àrea per a start-ups i un Open Innovation Marketplace, en el qual es propiciarà l'intercanvi de coneixement i es fomentaran les relacions comercials.

Vols assistir a HEALTHIO com a participant o com a partner? Consulta les diverses opcions de participació al congrés.

 

Descompte

Les empreses i entitats de la BioRegió poden gauidir d'una entrada gratuïta per assistir a la fira. Posa't en contacte amb Biocat per conèixer més detalls.

A més, subscriu-te al llistat de distribució de comunicacions electròniques de Biocat (marcar opció “Congressos i fires”) per estar al dia de totes les avantatges de formar part de la BioRegió.

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30