Esteu aquí

Healthio 2018

Data d'inici de l'activitat:  16.10.2018
Data de fi de l'activitat:  18.10.2018

Organitza: 

Fira de Barcelona

Col·labora: 

Biocat

Lloc: 

Palau de Congressos · Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona · Av. Reina Mª Cristina, s/n · Barcelona

Adreçat a pacients, doctors, infermers i professionals d'empreses, hospitals i sistemes de salut en general, Fira de Barcelona organitza la 2a edició de HEALTHIO 2018, l'esdeviment que es presenta no tant com un congrés convencional sinó com una experiència per provar els últims avenços en el sector de la indústria de la salut

Modalitats de participació

 • User Visitor: Particulars i organitzacions de pacients que volen exercir un paper actiu en la salut.
 • Professional Visitor: Professionals del sistema sanitari amb interès en les solucions i productes innovadors per contribuir a l'avenç dels sistemes sanitaris.
 • Exhibiting Companies: Startup i empreses dedicades a la tecnologia sanitària que desitgen dotar el sector de la salut de solucions o innovacions atractives.

Àgores i Itineraris

HEALTHIO estarà dividit en quatre àrees per descobrir les últimes innovacions en el sector: el futur de la sanitat, les innovacions mèdiques, el consumer health living lab i finalment les operacions en viu.

Convocatòria oberta a l’Espai Compartit Docent

Biocat convida a qualsevol escola o universitat interessada a donar a conèixer els seus programes en ciències de la vida i de la salut a participar en aquesta iniciativa. Per a més detalls de la convocatòria, es pot consultar la presentació: "Healthio 2018 Espacio Docente". En cas de ser una escola / universitat interessada en participar, contactar amb Daniel Lara, HEALTHIO (dlara@healthio-global.com).

Moebio a Healthio 

Moebio, la iniciativa de Biocat que agrupa programes de formació adreçats a promoure l'esperit emprenedor i la innovació en la intersecció de tecnologia, biociències, salut i gestió empresarial, estaran presents a la fira a la cabina  #E510 (d·HEALTH Barcelona / La Salle / UOC Stand · Pavelló 8)

Presentació de CRAASH Barcelona

L'estand acollirà CRAASH Barcelona, programa d'acceleració de 12 setmanes que ajuda els equips europeus de recerca a llançar amb èxit les seves innovacions en els àmbits dels dispositius mèdics, diagnòstics, e-salut i salut digital.

Els equips guiats per experts mentors de CIMIT (Boston), l'accelerador de salut més experimentat del món, validen el seu model de negoci a Europa i els Estats Units i busquen contribuir a millorar la salut i l'atenció al pacient.

 • Data: 16 d'octubre (09:30 a.m. a 11:30 a.m.)
 • Lloc: d·HEALTH Barcelona / La Salle / UOC Stand (#E510) · Pavelló 8
 • Adreçat a: Estudiants, joves emprenedors, investigadors, perfils comercials i de màrqueting i dissenyadors
 • Preu: L'assistència a l'activitat és gratuïta, però es necessita una entrada a HEALTHIO amb aquest codi de descompte 82307674.
Workshop organitzat per d·HEALTH Barcelona

d·HEALTH Barcelona organitza en el marc de Healthio dos workshops  (#E510) a través de la metodologia de biodisseny creada i impartida a la universitat de Stanford. L'activitat, que permetrà experimentar un cicle complet d'innovació en salut, tindrà lloc durant 2 dies:

 • Data: 17 d'octubre o 18 d'octubre (entrades esgotades per les dos sessions)
 • Lloc: d·HEALTH Barcelona / La Salle / UOC Stand (#E510) · Pavelló 8
 • Adreçat a: Estudiants, joves emprenedors, investigadors, perfils comercials i de màrqueting i dissenyadors
 • Preu: L'assistència a l'activitat és gratuïta, però es necessita una entrada a HEALTHIO amb aquest codi de descompte 82307674. 

Health & Bio Team Dating

El dimecres 17 d'octubre, Banc Sabadell, Biocat i CataloniaBio & HealthTech organitzaran la quarta edició del Health & Bio Team Dating, una trobada entre científics i grups de recerca en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut amb mentors i business developers amb l’objectiu de formar equips que puguin donar pas a noves sinèrgies empresarials, així com startup. L'any passat, un 85% dels participants van constituir nous contactes, negocis i, fins i tot, 8 equips van arribar a un acord. A més, es van organitzar 500 trobades entre 180 projectes o professionals.

Presència de l'estand de l'Euroregió 

En el marc de HEALTHIO, hi trobarem a l'estand de l'Euroregió Pirineus Mediterrània, una proposta de les bioregions Catalunya, les Illes Balears i Occitània, i que aglutina startup del sector de les ciències de la vida i de la salut que presentaran els seus productes i solucions de salut in situ.

Consulta la pàgina web de l'euroregió per a més informació.

També tindrà lloc el Brokerage Event Euroregional, una trobada organitzada per la Secretaria d’Universitats i Recerca en format de reunions bilaterals, orientada a ajudar les entitats i professionals de l’Euroregió a generar nous contactes amb altres entitats d’aquest territori. El format de les trobades permet que tots dos participants donin a conèixer les seves entitats, objectius i necessitats. Per participar en aquesta activitat cal omplir la fitxa adjunta i seguir les indicacions esmentades. Data límit de sol·licituds 9 d’octubre. Consulta aquí les bases de participació.

Descomptes

Les empreses i entitats de la BioRegió poden disposar d'una entrada gratuïta per a la fira emprant el codi 82307674 en el següent link de Registre i clicant a Healthio 2018. Per a qualsevol dubte o qüestió posa't en contacte amb Biocat a events@biocat.cat

Més informació:

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31