Esteu aquí

The Investment Readiness Series in the City

The Investment Readiness Series in the City
Data d'inici de l'activitat:  12.12.2018
Data de fi de l'activitat:  13.12.2018

Organitza: 

Biocat i ACCIÓ

Col·labora: 

Newable, MedCity, Nucleus i Boost4Health

Lloc: 

The Royal Society of Medicine. 1 Wimpole Street, London, W1G 0AE

 

El proper 12 de desembre de 2018 se celebrarà 'The Investment Readiness Series in the City’, on Biocat i ACCIÓ presentaran empreses catalanes a inversors de Londres, Cambridge i Oxford. Aquesta iniciativa posarà en contacte emprenedors del sector català de ciències de la vida i de la salut amb inversors de l’anomenat triangle d’or britànic a Londres.

Un grup d’inversors britànics seleccionats per MedCity, One Nucleus i ACCIÓ, i entre els quals figuren fons de capital risc com ara AstraZenecaSeroba Life SciencesIP Group Arix Bioscience, seleccionaran de sis a vuit empreses catalanes del seu interès. Les companyies escollides podran presentar el seu projecte davant d’aquests inversors i participar en una sessió de networking organitzada per Boost4Health.

El programa està organitzat per Biocat i ACCIÓ amb la col·laboració de Newable, MedCity i Nucleus i el suport del programa europeu Boost4Health.

Les companyies que ho desitgin podran participar amb preu reduït l’endemà, 13 de desembre a la convenció Genesis que té lloc a Londres, i que combina espai expositiu i conferències amb reunions de partnering.

Borsa de viatge Boost4Health

Les companyies seleccionades podran gaudir d’una borsa de viatge de 500 euros mitjançant el projecte europeu Boost4Health, sempre i quan compleixin les condicions del programa (tenir menys de 250 empleats i menys de 50 milions d’euros de facturació, no excedir els ajuts de minimis d’ajuts publiques i assistir a la sessió de networking de Boost4Health i/o a Genesis). 

Per sol·licitar la borsa de viatge, visita el web de Boost4Health i inscriu-te com a pime. Un cop registrat, podràs sol·licitar un voucher de viatge. 

Presentació de propostes

La presentació de propostes per a la primera convocatòria de The Investment Readiness Series in the City es pot fer via web fins al 26 d’octubre.

Consulta en aquest convocatòria tota la informació sobre els criteris de selecció, els beneficis de participar en aquesta missió i com presentar la teva candidatura

 

                                                                                              Registra't CRAASH Barcelona

 

Més informació:

  • Registre

  • Consulta tota la informació sobre com presentar-te a la convocatòria i a la pàgina web

  • El 26 d'octubre és l'últim dia per a la presentació de propostes

 


 

Organitzat per:

               

 

Amb la col·laboració de:

                     

 

Amb el suport de:

 

                         

                                                                                                     *Amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE

 

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30