Esteu aquí

IOT Solutions World Congress Barcelona

Data d'inici de l'activitat:  25.10.2016
Data de fi de l'activitat:  27.10.2016

Organitza: 

Fira de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Industrial Internet Consortium i European Commission.

Col·labora: 

Biocat

Lloc: 

Fira de Barcelona · Av. Reina Maria Cristina, s/n · Barcelona

Vídeo

La Fira de Barcelona organitza el segon congrés mundial IoT Solutions World Congress Barcelona per atraure empreses i experts internacionals del sector i debatre sobre les noves aplicacions de l'Internet of Things a la indústria, com a solució per a les empreses, el negoci i el mercat global.

El congrés tindrà una zona de presentacions, una altra d'exhibicions i una darrera de networking. A més, a l’àrea d’exhibicions es podran veure no només a les principals empreses del sector IoT i les seves últimes innovacions, sinó també una zona de testbeds (banc de proves) amb aplicacions ja en funcionament de solucions basades en aquestes tecnologies.

L'IoT Solutions World Congress tindrà una àrea dedicada al sector de la salut, que abordarà totes les innovacions en salut relacionades amb l'internet industrial, com per exemple les aplicacions mHealth, els wearables, la monitorització remota de pacients o la tecnologia amb sensors.

En la seva primera edició, IoTSWC va comptar amb 120 experts, 88 empreses expositores i 4.500 visitants de 53 països. Més de 80 expositors ja han confirmat la seva participació en l’edició d’enguany, que s’espera creixi significativament tant en termes de ponents com d’empreses expositores i visitants.

Podeu seguir l’esdeveniment per Twitter a través del hashtag #IOTSWC16

 

Més informació

Programa

Inscripció

 

Convocatòries

Call for Awards, per entrar a la convocatòria dels IoT Solutions Awards, que premiarà els millors projectes del congrés. Convocatòria oberta fins al 30 de setembre. 

 

Descompte

Les empreses i entitats de la BioRegió disposen d’un descompte de 300 euros per assistir a aquest esdeveniment. Posa’t en contacte amb Biocat per conèixer més detalls.

A més, subscriu-te al llistat de distribució de comunicacions electròniques de Biocat (marcar opció “Congressos i fires”) per estar-ne al dia de totes les avantatges de formar part de la BioRegió. 

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30