Esteu aquí

Lessons Learned: Valoració de companyies. Més enllà dels números

banner Lessons Learned
Data d'inici de l'activitat:  05.07.2016 - 16:00
Data de fi de l'activitat:  05.07.2016 - 19:30

Organitza: 

Biocat i CataloniaBio

Col·labora: 

Parc Científic de Barcelona (PCB), ACCIÓ

Lloc: 

Parc Científic de Barcelona (PCB) • Sala Polivalent • Edifici Clústers • Baldiri Reixac, 4-8 • Barcelona

Emprenedors i inversors que han participat en rondes de finançament del sector de les ciències de la vida i la salut es reuniran al Parc Científic de Barcelona per parlar sobre la valoració d'empreses biotecnològiques i biomèdiques.

La valoració pre-money d’una companyia biotec en les seves fases inicials té un impacte directe en la dilució de la participació dels emprenedors i en el futur retorn per als inversors. Tot i això, moltes vegades no es tenen en compte les conseqüències futures d’una valoració massa alta o massa baixa.

Quins factors intervenen en la valoració d’una companyia biotecnològica en fases inicials? Com pot un emprenedor negociar una valoració satisfactòria? Discutirem tots aquests aspectes i altres que sorgeixin en el debat i intentarem no quedar-nos en els conceptes generals i “mullar-nos” amb exemples concrets.  

 

PONENTS:

 

PDF iconDescarrega el programa

PDF iconDescarrega el CV dels ponents

 

Registre

 


Les jornades Lessons Learned: Compartint experiències per a impulsar la competitivitat són un fòrum de coneixement i networking adreçat als professionals d’empreses de l’àmbit de les ciències de la vida. Tenen per objectiu compartir experiències i reflexions en diferents àrees estratègiques de coneixement i capacitats necessàries per reforçar la competitivitat de les empreses biotecnològiques.


Amb el suport de:

accio

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30