Esteu aquí

Masterclass de Kaospilot: 'Creative Leadership'

Masterclass Kaospilot
Data d'inici de l'activitat:  08.09.2016 - 18:30
Data de fi de l'activitat:  08.09.2016 - 19:30

Organitza: 

Moebio (una iniciativa de Biocat)

Lloc: 

Aula Magna · Facultat de Medicina (Universitat de Barcelona) · C/ Casanova, 143 · Barcelona

El màster en emprenedoria en salut i biodisseny Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) porta els danesos Kaospilot a Barcelona en una masterclass gratuïta sobre Creative Leadership (lideratge creatiu) i el seu rol en generar resultats significatius i rellevants a través de la passió i la contribució de les persones d’un equip.

El lideratge creatiu s'ha convertit en un concepte emergent, però...què és exactament? Com millora el procés d'innovació? Quines són les diferències entre un líder creatiu i un de convencional? En aquesta masterclass, David Storkholm i Paul Natorp de Kaospilot t'explicaran tot el que necessites saber sobre el lideratge creatiu.

Les places estan esgotades. La sessió s'impartirà en ANGLÈS. Per més informació, consulta amb Laura Rogel (lrogel@biocat.cat).

 

Ponents:

  • David Storkholm, Programme Director, Creative Leadership, Kaospilot (Aarhus). Ha dedicat la seva vida a fer créixer les persones. Sota el seu estil professional, però també lúdic, inspira passió i anima la gent a conèixer el món amb curiositat. A part del seu passat com a músic, en David és coach professional i entrenador de lideratge.

  • Paul Natorp, cofundador Creative Leadership, KaosPilot (Aarhus). És emprenedor, business executive i creative process leader. Té una àmplia experiència professional en gestió de la innovació, desenvolupament organitzacional i lideratge creatiu i un passat com a atleta olímpic.

L'equip de Kaospilot intervé en el màster d·HEALTH Barcelona donant dos mòduls del programa per ajudar els fellows a treballar les seves aptituds de cara al treball en equip i fer una aproximació al lideratge creatiu i les habilitats socials.

 


Organitza:
     Una iniciativa de:
         
AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30