Esteu aquí

Missió empresarial al Japó

Data d'inici de l'activitat:  08.10.2016
Data de fi de l'activitat:  15.10.2016

Organitza: 

ACCIÓ, Biocat, bioXclusters plus

Lloc: 

Japó (Yokohama i Osaka)

Japó és el segon mercat farmacèutic del món i líder en importacions del sector. Tot i que històricament aquesta indústria ha estat molt focalitzada a nivell intern gràcies a la forta demanda local, les empreses japoneses del sector estan en ple procés de globalització i necessiten aliances amb empreses/institucions biotecnològiques estrangeres per desenvolupar nous medicaments i incorporar noves tecnològiques. Les empreses que formin part de la delegació catalana a la missió empresarial podran assistir a: 

European Biotech & Pharma Partenring Conference (Osaka): la regió d’Osaka compta amb un dels principals clústers de la indústria farmacèutica i biotecnologia de Japó. S’organitzaran reunions B2B amb empreses japoneses i conferències específiques sobre la indústria biotecnològica al Japó (oportunitats de negoci i regulacions). 

BioJapan (Yokohama): 18ena edició de la fira de referència a nivell asiàtic de la indústria biotecnològica mundial on es donen cita els principals professionals de desenvolupament de negocis i llicències de la indústria biotecnologia japonesa i global, professionals de R+D i executius de companyies biotecnològiques.

La missió està adreçada a empreses de biotecnologia, laboratoris farmacèutics, empreses de tecnologies mèdiques, empreses del sector TIC aplicada a la salut o centres de recerca.

El cost de participació a la missió per part de l’empresa és 3.500 euros + IVA inclosa quota d’inscripció de 1.000 euros + IVA*

Què inclou:

  • Vol Barcelona – Osaka (anada) i Tòquio- Barcelona (tornada)
  • 3 nits d’hotel a Osaka i 3 nits d’hotel a Yokohama
  • Tren bala d’Osaka- Yokohama 
  • Participació en la conferència i esdeveniment de networking organitzat per BioXclusters plus i el clúster biotech d’Osaka 
  • Participació a la Fira BioJapan a Yokohama a l’estand d’ACCIÓ i Biocat 
  • Accés als fòrums/seminaris programats en el marc de la fira BioJapan 
  • Participació acte networking (reunions B2B) en el marc de la fira BioJapan 
  • Presentació de l’empresa en el marc de la fira BioJapan 
  • Presència permanent del personal d’ACCIÓ Tòquio a l’estand 
  • Coordinació de totes les activitats per parts dels equips de Biocat i d'ACCIÓ a Barcelona i a Tòquio

 

Inscripcions fins el dia 11 de juliol.

 

*Aquest és un pressupost aproximat que inclou les despeses indicades a l’apartat següent. El pressupost pot variar en funció del número d’empreses participants i del moment de la reserva de vols i hotels.

Les empreses participants podrien gaudir d’un ajut*de 1.454,44 euros en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d’inscripció a les empreses seleccionades per participar a la missió d’acord amb el seu perfil i l’objectiu de l’actuació. La consessió d'aquest ajut està subjecte a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

 

Amb el suport de:

accio

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31