Esteu aquí

Missió Empresarial de l'àmbit Biotech al Japó. Fira BioJapan

Data d'inici de l'activitat:  09.10.2017
Data de fi de l'activitat:  14.10.2017

Organitza: 

Biocat, ACCIÓ

Col·labora: 

ICEZ, Asebio, CDTI

Lloc: 

Japó

 

Japó és el segon mercat farmacèutic del món i líder en importacions del sector. Les empreses japoneses del sector estan en ple procés de globalització i necessiten aliances amb empreses/institucions biotecnològiques estrangeres per desenvolupar nous medicaments i incorporar noves tecnologies. 

Biocat i ACCIÓ organitzen, per segon any consecutiu, una missió empresarial a Japó en el marc de la 19ena edició de la Fira BioJapan (Yokohama). Com a novetat d'enguany, les empreses de la BioRegió de Catalunya tenen l'oportunitat de tenir un estand propi dins del Pavelló d'Espanya coordinat per ICEX.

Les empreses interessades tenen fins el 20 de juny de 2017 per inscriure's.

La participació a la missió permet assistir a:

  • BioJapan (11-13 octubre 2017): fira de referència a nivell asiàtic de la indústria biotecnològica mundial on es donaran cita els principals professionals de desenvolupament de negocis i llicències de la indústria, professionals de R+D i executius de companyies biotecnològiques. Aquest any la fira també inclou una zona HealthCare management i digital health.

  • European Biotech & Pharma Partnering Conference (10 octubre 2017): conferència organitzada pel projecte europeu bioXclusters plus en col·laboració amb EU Japan i altres organtizacions i que tindrà lloc a Osaka. La trobada comptarà amb reunions B2B amb empreses japoneses.

  • Regenerative Medicine Japan (11-13 octubre 2017): esdeveniment de partnering paral·lel a BioJapan centrat en medicina regenerativa.

Convocatòria: 

Sol·licituds:

  • Les empreses que vulguin participar a la missió en les dues modalitats de participació hauran d’omplir el formulari online d'interès abans del 20 de juny de 2017. ACCIÓ es posarà en contacte amb els sol·licitants per tramitar els pagaments de la inscripció.

La missió està prevista per un màxim de 8 empreses participants. Per ordre d’inscripció, ACCIÓ i Biocat avaluaran les sol·licituds presentades i seleccionaran les empreses més adequades per participar a la missió d’acord amb el seu perfil i l’objectiu de l’actuació. 

Bosses de viatge:

El CDTI ofereix bosses de viatge gestionades per Asebio per valor de 2.080 euros per les empreses que participin al Pavelló d'Espanya a BioJapan coordinat per l'ICEX.

Els interessants han d'enviar (tant el Word com en PDF) abans del 16 de juliol una fitxa de sol·licitud (que inclogui una proposta/idea de projecte amb Japó) i la declaració d'empresa a marriaga@asebio.com. Addicionalment podran consultar els detalls i condicions a la convocatòria de l'ICEX per BioJapan 2017

Més informació:

Sessió informativa el dimecres 14 de juny a les 12h a les oficines d'ACCIÓ.

Per a qualsevol dubte o informació addicional, podeu contactar amb Roi Villar (Cap d'Internacionalització - Biocat), rvillar@biocat.cat, tel. 93 3103330.

Per temes administratius (pagament, formulari d'interès, etc) podeu contactar amb Leyre Alfonso (Àrea d’Estratègia Internacional – Salut i Ciències de la vida Unitat d’Internacionalització i Inversions - ACCIÓ), lalfonso@gencat.cat, tel. 93 4849617.

PDF icon Descarrega't el Catàleg Oficial d'Expositors de l'ICEX

 

Amb el suport de:

Logo Acció

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31