Esteu aquí

Missió institucional i empresarial a la Xina

Data d'inici de l'activitat:  25.03.2017
Data de fi de l'activitat:  31.03.2017

Organitza: 

ACCIÓ

Col·labora: 

Biocat, Fenin, Health Tech Clúster

Lloc: 

Xina (Xangai i Hong Kong)

Aquesta missió està encapçalada per l’honorable conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, i per l’honorable conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. 

El principal objectiu de la missió és establir i potenciar les relacions empresarials amb la Xina i Hong Kong. Per a les empreses participants del sector biotecnològic i equipament mèdic, ACCIÓ està organitzant un programa específic que inclou reunions agrupades i individuals amb empreses i institucions xineses i hongkongueses.

Està pensat per empreses o entitats amb un projecte o amb interès en la Xina, dins dels següents àmbits d'actuació: laboratoris farmacèutics, centres tecnològics especialitzats en salut i ciències de la vida, instruments i aparells de medicina i cirurgia, tic salut, articles i aparells d'ortopèdia, aparells de raigs X i reactius de diagnòstic en vitro.

El sector biotecnològic a Xina va rebre més de 2.000 milions de dòlars en ajudes de l'Estat durant el període 2011-2015, amb l'objectiu d'augmentar els recursos disponibles per a impulsar la investigació de noves teràpies i equipament mèdic. Per als propers 5 anys, el govern continuarà donant suport al desenvolupament d'empreses del sector mitjançant ajudes públiques i mesures que facilitin la creació d'un clima d'inversió més favorable a l'entrada de coneixement i capital estranger.

D'altra banda, degut a l'alta inversió requerida en aquest tipus d'investigació, el país asiàtic es postula com una bona alternativa pels seus baixos costos. A més, les empreses bio-farmacèutiques estrangeres compten en l'actualitat amb una excel·lent imatge en el mercat xinès.

En quant a l'equipament mèdic, la Xina és un dels mercats més prometedors del món, situat en quart lloc, per darrere dels EUA, Japó i Alemanya. S'estima que el sector creixerà fins l'any 2020 a una taxa mitjana anual al voltant del 15%. Així, diverses fonts estimen que en 5 anys la Xina assoleixi la segona posició mundial.

 

El cost de participació a la missió per part de l’empresa és de 3.300 euros* + IVA,  inclosa quota d'inscripció de 300 euros + IVA, i inclou:

  • Vol Barcelona - Xangai - Hong Kong - Barcelona
  • Transfers aeroport - hotel - aeroport i trasllat interns en grup
  • 3 nits d'hotel a Xangai i 2 nits d'hotel a Hong Kong
  • Agenda de reunions individuals i comunes segons les necessitats de l'empresa
  • Participació a l'acte institucional que se celebrarà durant la missió
  • Material informatiu
  • Coordinació de l'equip d'ACCIÓ a Barcelona, Xangai i Hong Kong

*Les empreses participants podrien gaudir d'un ajut de 1.322,22 € en concepte de bossa de viatge (segons normativa). El nombre de bosses de viatge és limitat i es concedirà per ordre d'inscripció. La concessió d'aquest ajut està subjecte a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

 

Més informació:

 

Amb el suport de:

accio

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31