Esteu aquí

Nordic Life Science Days 2017

banner nordic life sciences days (NLS)
Data d'inici de l'activitat:  12.09.2017
Data de fi de l'activitat:  14.09.2017

Organitza: 

Bionordic

Lloc: 

Malmömässan · Mässgatan 6 – 215 32 · Malmö (Suècia)

Nordic Life Science Days és la major conferència de partnering nòrdica dedicada a la indústria de les ciències de la vida. NLS Days atrau decision makers de biotecnologia, medtech farma, així com autoritats reguladores de finances, recerca i política.

Més informació:

  • Registre

  • Programa

  • Consulta a sota les ajudes disponibles per cobrir les despeses de viatge


Matchmaking breakfast

Biocat, en el marc del projecte projecte europeu Boost4Health, co-organitza amb BioPeople (clúster de Dinamarca part també de Boost4Health) un MatchMaking dins dels Nordic Life Science Days. L'esdeveniment tindrà lloc el 13 de Setembre de 08:00 a 9:15h, abans de l’inici de la fira, i permetrà conèixer el projecte Boost4Health i millorar els contactes entre companyies de Dinamarca i Catalunya, així com rebre finançament per iniciar col·laboracions comercials amb partners de NordOest d’Europa. Inclou:

  • Matchmaking personalitzat a les necessitats de cada pime: a través del coneixement sectorial que tenen els professionals de BioPeople.

  • Incentiu a la col·laboració comercial a través de microfinançament


Vouchers per viatge

El projecte europeu Boost4Health ofereix vouchers de viatge per empreses que vulguin internacionalitzar-se. Les empreses que assiteixen al MatchMaking de Boost4Health podran fer servir els vouchers de Boost4Health per cobrir part de les despeses de viatge. Es pot sol·licitar un voucher per viatge descarregant aquest formulari i enviant-lo emplenat a rvillar@biocat.cat. El formulari serà resolt en un termini màxim de 15 dies. Si s’accepta la sol·licitud, es reemborsaran les despeses de viatge (fins a 500 euros). 

Per més informació contacta amb Roi Villar (Cap d'Internacionalització a Biocat) - rvillar@biocat.cat


Missió empresarial

ACCIÓ facilita l’assistència als Nordic Life Sciences Days mitjançant l’itinerari Life Science de la Missió Institucional i Empresarial dels Quatre Motors a Dinamarca i Suècia, oferint bosses de viatge de 661,11€ en concepte de bossa de viatge (segons normativa). La recepció de sol·licituds finalitza el 30 de maig de 2017.

Les següents empreses catalanes han confirmat la seva participació: Laboratorios RubióZeClinicsThrombotargetsMind the ByteReig JofreAscil BiopharmFira de Barcelona i  Kymos.

 

Amb el suport de:

Logo Acció

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31