Esteu aquí

ONCO Emergence Forum Montpellier

Data d'inici de l'activitat:  14.12.2017
Data de fi de l'activitat:  15.12.2017

Organitza: 

Onconet Sudoe

Col·labora: 

Biocat, Navarra Biomed, Spanish National Cancer Research Centre, Institut Català d'Oncologia, Universidade de Coimbra, Parque Tecnológico de la Salud (PTS), University Toulouse III, Cancer Bio Santé, Eurobiomed. 

 

Lloc: 

Montpellier SupAgro · 2 place Pierre Viala · Montpellier (França)

Enguany, l'ONCO Emergence Forum se celebra el 21 i 22 de juny de 2018 a Barcelona organitzat per Biocat. Consulta la pàgina web per a  més informació.

 

ONCO Emergence Forum Montpellier 2017

ONCO Emergence Forum és un congrés networking centrat en la creació de consorcis multidisciplinaris, xarxes i projectes col·laboratius en oncologia que siguin capaços d'aplicar a convocatòries de la Comissió Europea i bilaterals. El Fòrum està adreçat a investigadors, estudiants de postgrau, personal d'hospitals, gerents de projectes, empresaris i representants d'empreses, entre d'altres. L'entrada és lliure i gratuïta a totes les activitats.

La iniciativa forma part del projecte europeu Onconet Sudoe, cofinançat pel programa Interreg Sudoe i amb Biocat com a membre, que va néixer amb l'objectiu d'establir una xarxa d’excel·lència permanent en oncologia a través de la mobilització d’actors sanitaris de l’espai sud-oest d’Europa al voltant de la prevenció, la diagnosi, l’assistència i la investigació translacional.

El proper ONCO Emergence Forum està previst que se celebri a Barcelona l'any 2018 amb Biocat com a organitzador.

Temes destacats de la jornada:

  • Biòpsies líquides com a marcadors biològics de pronòstics en tumors sòlids, nous enfocaments de diagnòstic i implicació en estudis clínics
  • Microbioma i càncer
  • Accés a biobancs i mostres biològiques a Europa
  • Agressivitat del càncer: entendre l'especificitat dels càncers agressius en la investigació, el diagnòstic, el tractament i l'atenció al pacient
  • Big data i bioinformàtica
  • Innovació, investigació, finançament i mercat

Què inclou?

> Keynotes: La conferència inaugural serà a càrrec de Patrice Denèfle, Director de l'Institut de Recerca i Medicina transacional.

Taula Rodona: Durant la tercera sessió diferents experts debatran sobre l'accés a biobancs i a mostres biològiques a Europa. 

Matchmaking: Espai que promourà l'oportunitat d'iniciar contactes en reunions preestablertes durant els dos dies que té lloc l'esdeveniment, gràcies a la plataforma de la web que permet identificar tots els professionals que assisteixen a l'esdeveniment i enviar propostes de reunió.

Com funciona?

1. Registra't i publica amb qui t'interessaria col·laborar.

2. Consulta la llista de participants i reserva trobades amb empreses i investigadors. 

3. Una setmana abans del Fòrum rebràs el teu horari de reunions.

Més informació:

> Agenda

Inscripcions obertes fins a l'11 de desembre

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30