Esteu aquí

Sessió informativa sobre Design Health Barcelona 2016

Data d'inici de l'activitat:  29.06.2015 - 18:00
Data de fi de l'activitat:  29.06.2015 - 19:00

Organitza: 

Moebio (una iniciativa de Biocat)

Lloc: 

Biocat • Baldiri Reixac 4-8, Torre I (PCB) • Barcelona

Oportunitats professionals en la innovació en salut: el programa Design Health Barcelona i l'experiència d'Stanford Biodesign, a càrrec de Jorge Juan Fernández, responsable acadèmic de Moebio i director d'e-Health i Health 2.0 a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Biocat organitza diverses sessions informatives adreçades als estudiants de medicina, biociències, enginyeria, economia i disseny de les universitats catalanes que vulguin fer un canvi o donar impuls a les seves carreres a través de l’emprenedoria en el sector de la salut. El programa de postgrau Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona) està inspirat en el prestigiós Biodesign Fellowship de la Universitat d’Stanford. Si vols ser emprenedor en el sector de la salut, d·HEALTH Barcelona t'orienta i acompanya en aquest procés per donar un canvi radical en la innovació al sector de la salut. 

 

Què és d·HEALTH Barcelona?

Durant el primer mes de l'any acadèmic, els fellows aprenen a analitzar les necessitats clíniques en un entorn hospitalari i a identificar oportunitats per a la innovació de la tecnologia mèdica. A continuació, es posen en pràctica els coneixements adquirits. Al llarg de l'any acadèmic, els fellows de d·HEALTH Barcelona no només aprenen com validar les necessitats, a crear solucions a travès de la pluja d'idees, a crear prototips i desenvolupar plans de negoci, sinó que també participen en una sèrie d'esdeveniments en els que constiueixen una xarxa de contactes valuosos per al seu futur professional, formada per empresaris i executius d'èxit, top CVs, advocats, metges i responsables polítics.

De la primera edició de d·HEALTH Barcelona ja s'ha constituït una empresa, usMIMA, que ha dissenyat un dispositiu mèdic no farmacològic i sense efectes secundaris per alleujar l'estrenyiment crònic en casos de malalts de pàrquinson, paràlisis, etc. Una segona empresa, Koccon, està en procés de constitució i amb el seu projecte en marxa: un dispositiu sofisticat que utilitza nous materials per protegir els nadons prematurs de l'excés de soroll.

Consultes: Moebio • Tel. +34 310 33 30 • lrogel@biocat.cat

 

Organitza:      Una iniciativa de:
         
AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30