Esteu aquí

Start.Smart.Japan

Data d'inici de l'activitat:  31.03.2018
Data de fi de l'activitat:  31.03.2018 - 18:00

Organitza: 

EIT Health

Col·labora: 

BioM, Biocat

Lloc: 

Japó

Start.Smart.Japan

En el marc del pilar d'acceleració d'EIT Health, el programa Go Global’BioM ha desenvolupat Start.Smart.Japan amb la col·laboració de Biocat. El projecte, que es completa amb una missió presencial al Japó, coincidint amb la fira BioJapan, està enfocat a startups, scaleups i pimes que vulguin accelerar la seva entrada al mercat japonès de ciències de salut i de la vida.

La convocatòria està oberta fins a l'1 de març. Les pimes interessades han de presentar la seva sol·licitud a través de la plataforma de registre d'EIT Health.

Registra't Start smart japan

Japó

Japó s'ha convertit en el segon mercat d'atenció sanitària més gran del món i es troba entre els cinc socis principals comercials farmacèutics d'Europa. Tot i l'atractiu japonès, el seu entorn social és molt diferent, comptant amb complexitats lingüístiques i culturals, de manera que aconseguir l'èxit en aquest país requereix una important inversió de temps i recursos. Start.Smart.Japan neix amb l'objectiu d'ajudar a les empreses a accelerar aquest projecte.

Programa

  • Les empreses seleccionades seran analitzades i rebran assessorament telemàtic (online i per vídeo conferència) per definir les necessitats per a la seva entrada al mercat japonès.

  • Posteriorment, podran assistir a una setmana de formació a Munic on es tractaran les diferències culturals i de negoci i es descriurà l'estratègia d'entrada.

  • Les companyies realitzaran una visita guiada per clústers de ciències de la salut i de farmàcia a diferents llocs del Japó (Osaka, Yokohama, Tòquio) coincidint amb BioJapan per trobar-se amb especialistes per a l'entrada i la distribució en el mercat local, clients potencials i agents rellevants en el sector.

  • Es faran dues avaluacions posteriors a la visita per optimitzar els resultats de l'entrada al mercat.

Les companyies seleccionades que finalitzin el programa rebran un premi de 2.100 euros dirigit a cobrir despeses de viatge, compatible amb altres subvencions.

Go Global 

Start.Smart.Japan forma part del pilar d'acceleració d'EIT Health, ‘Go Global’, el projecte que neix amb l'objectiu de proporcionar a les empreses farma, tecmed, biotec i digital health la competència necessària per a l'expansió internacional. Des de la iniciativa, s'ajuda als participants a ingressar en nous mercats oferint informació dels sistemes sanitaris de països específics, d'entorns regulatoris, stakeholders clau i competidors, així com definint la seva estratègia d'entrada i introduint a agents claus per a la internacionalització al país de destinació.

Go Global et permet explorar diferents mercats internacionals, a través d'altres projectes organitzats per partners d'EIT Health: EUA, Hong Kong, Xina, Brasil, Israel i el Canadà. Per aplicar en aquests mercats has de sol·licitar plaça a través d'EIT – optimy.

Més informació:

  • El termini per presentar el teu projecte s'ha allargat fins al 31 de març. Registra't

  • Consulta més informació a la pàgina web d'Start.Smart.Japan 

  • Per a més detalls, contacta amb Roi Villar, responsable d'internacionalització de Biocat, enviant un correu electrònic a rvillar@biocat.cat.

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28