Esteu aquí

Summer School on Medicines 2016 (SSM8)

Data d'inici de l'activitat:  03.07.2016
Data de fi de l'activitat:  08.07.2016

Organitza: 

Biocat, Parc Científic de Barcelona, Universitat de Montreal i Universitat Paul Sabatier Toulouse III

Col·labora: 

Universitat de Barcelona, University Drug Research Group (GRUM), Quebec Government – Department of International Relations and La Francophonie, CAPTOR Project – Investissement d’Avenir,  Toulouse Cancer Healthcare Foundation – Toulouse Cancer Santé

Lloc: 

Cancer University Institute of Toulosue Oncopole · Av. Irène Joliot-Curie, 1 · Toulouse (França)

El SSM8 (edició 2016) ofereix un programa únic i complet de formació de 40 hores sobre el descobriment de fàrmacs, el desenvolupament i l'accés al mercat sota un patrocini multicultural. Al llarg d'una setmana, els assistents podran participar en presentacions i interaccions directes amb la Facultat, i també s'inclouran estudis de casos i tallers amb el sector industrial, que abasta tota la cadena de valor dels medicaments, de la idea al mercat.

Els membres de la facultat de Toulouse són líders en el seu camp i contribueixen a crear un dels programes més innovadors i centrats en el descobriment i desenvolupament de fàrmacs que s'ofereixen actualment.

Biocat ofereix 4 beques per a alumnes catalans per a la modalitat full fee.

 

Informació bàsica

Programa

Inscripcions. Hi ha dues modalitats:

1. Minimum fee: 300,00 € / persona. Cobreix la matrícula a l'escola, els materials per les presentacions, l'equipament i els espais de les conferències, accés a Internet, esmorzars i dinars

  • ​Oportunitat per als alumnes catalans: 50% de descompte per a la modalitat minimum fee. S'han de complir els requisits de les persones a qui s'adreça l'escola. S'ofereix sense beca, per ordre de demanda i amb places limitades en funció de l'aforament. Per sol·licitar el descompte, poseu-vos en contacte amb Sara Babic (sbabic@biocat.cat)

     

2. Full fee: 650,00 € / persona. Cobreix la matrícula a l'escola, els materials per les presentacions, l'equipament i els espais de les conferències, accés a Internet, esmorzars i dinars i allotjament (habitació individual a l'hotel Residència Fluvia, que es troba al costat del Cancer University Institute of Toulouse Oncopole)

  • ​Biocat ofereix 4 beques per a alumnes catalans per a la modalitat full fee

 

Bases per sol·licitar la beca Biocat

Poden aspirar a aquesta beca els alumnes catalans que compleixin els​ requisits de la convocatòria i que complimentin degudament l'enviament dels documents que es requereixen.

​La beca cobreix el registre complet de la modalitat full fee. No inclou costos addicionals (com, per exemple, el transport). Quan es concedeix la beca, es tramita el registre directament amb la conseqüent plaça d'allotjament.

Per sol·licitar la beca, envieu un correu electrònic a Sara Babic (sbabic@biocat.cat) amb la següent documentació:

  • Formulari de registre complimentat

  • Carta de motivació

  • CV

  • Còpia de la matrícula dels estudis que s’estan cursant (només estudiants, màster o PhD)

​La recepció de sol·licituds està oberta fins el dijous 23 de juny a les 12.00 hores (CET). La deliberació i comunicació dels becats es farà abans del dilluns 27 de juny.

 

La Universitat de Barcelona també ofereix 3 beques de 650 euros. El termini de la convocatòria es tancarà el dijous 23 de juny (inclòs). Més informació: http://www.ub.edu/escola_doctorat/ca/novetats/convocatoria-dajuts-assistir-la-8th-summer-school-medicines

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30