Esteu aquí

Webinar: Una aliança de socis múltiples UE-Japó per donar suport a les empreses de les ciències de la vida i de la salut

Data d'inici de l'activitat:  17.03.2021
Data de fi de l'activitat:  17.03.2021

Organitza: 

Seu central d'Osaka Bio i els socis del projecte bioXclusters alliance (Regió d'Auvergne-Rhône-Alpes - França/ Catalunya - Espanya/Estat de Baviera - Alemanya/Regió de Piamonte - Itàlia)

Lloc: 

FORMAT DIGITAL

El 17 de març Osaka Bio i la BioXClusters Alliance organitzen el webinar  "Una aliança de socis múltiples UE-Japó per donar suport a les empreses en les ciències de la vida relacionades amb la salut". Aquest seminari web forma part de la sèrie "Bones pràctiques de cooperació regional UE-Japó", que posa en relleu les bones pràctiques entre les regions europees i les prefectures i grans ciutats japoneses, incloses les bones pràctiques entre clústers. 

BioxClusters Alliance busca millorar el posicionament internacional, enfortir les relacions amb mercats ja explorats (EUA, Xina i Brasil), obrir nous mercats (Japó, Austràlia i altres), proporcionar eines a mida per promoure la internacionalització de les empreses, identificar àrees d’intercanvi tecnològic i de col·laboració amb altres bioregions són les principals àrees d’actuació en què incideix bioXclusters alliance.

Aquest projecte està impulsat conjuntament pels principals clústers de salut d’Europa: Biocat (Catalunya), BioM (Bavaria), bioPmed (Piemonte) i Lyonbiopole (Auvergne-Rhône-Alpes).

Els participants podran unir-se al webinar a través de Zoom i tindran accés a rebre interpretació simultània de l'anglès o japonès.

Més informació:

> Registre

Good practices web

AddToAny buttons: 
dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31