Esteu aquí

Accés a mercat tecnològic

La xarxa Enterprise Europe Network (EEN) —creada per la Comissió Europea des de la Direcció General d'Empresa i Industria— ofereix a les PIMES informació i assessorament en relació a les polítiques i oportunitats de negoci als països de la UE, assistència en processos de transferència tecnològica i accés a programes europeus de finançament i d'R+D+I.

Biocat és entitat col·laboradora de l'EEN.

acces mercat 568x320

Logo EEN

 

 

A través d'aquest cercador pots accedir a la totalitat de la cartera tecnològica de l'EEN. Permet filtrar la cerca per àmbit tecnològic, país, oferta o demanda, etc.  Si vols sol·licitar la persona de contacte dels perfils que siguin del teu interès, envia un correu electrònic a tteen.accio@gencat.cat.

Si la teva empresa o grup de recerca disposa d'una tecnologia innovadora, la pots fer arribar a més de 65.000 empreses i grups de recerca europeus.

1. Redacta l'oferta en el següent formulari en anglès escollint les paraules clau (consultar Keywords) i els codis d'aplicació de mercat (consultar Market application codes).

2. Envia el formulari a tteen.accio@gencat.cat, on es revisarà i es procedirà a la seva distribució.

Si la teva empresa té una necessitat tecnològica, la pots fer arribar a més de 65.000 empreses i grups de recerca europeus.

1. Per redactar la demanda cal omplir el següent formulari en anglès escollint les paraules clau (consultar Keywords) de la tecnologia.

2. Envia el formulari a tteen.accio@gencat.cat, on es revisarà i es procedirà a la seva distribució.