Esteu aquí

Inverteix a la BioRegió

Les startups de de la BioRegió de Catalunya, l'ecosistema català de les ciències de la vida i la salut, han captat durant el 2022 un total de 445 milions d’euros de finançament, la xifra més alta registrada fins la data.

El finançament provinent de capital risc (venture capital) ha estat el principal motor d’aquest creixement (343 millions d'euros) i representa el 77% del total de capital aixecat. 6 de cada 10 rondes han comptat amb participació estrangera, majoritàriament d'Europa i els Estats Units.

Financial Times ha reconegut Catalunya com la millor regió per a invertir al sud d’Europa al 2022.

Inverteix al a BioRegió

L’ecosistema de ciències de la vida i la salut a Catalunya és un pol d’atracció internacional per als inversors. Quines oportunitats d’inversió ofereix la BioRegió?

> Consulta la presentació Invest in the BioRegion

 

Consulta l’Informe de la BioRegió de Catalunya, l'informe sectorial de referència sobre el sector de les ciències de la vida i la salut, amb dades actualitzades d’inversió, recerca i altres indicadors d’innovació del país.

> Consulta totes les edicions de l’Informe

 

 

L’ Estudi d’inversió en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya 2020, elaborat per per CataloniaBio & HealthTech i Biocat - i amb la col·laboració d’EY-, proporciona una anàlisi exhaustiva de les principals tendències en finançament i col·laboracions entre els diferents agents del sector al llarg del 2019.

> Descarrega't l'Estudi d'inversió

 

Consulta els propers esdeveniments que estem organitzant perquè els inversors puguin accedir més fàcilment a empreses i projectes de la BioRegió:

> Health & Bio Team Dating

> The Investment Readiness Series

> Fòrum d'Inversió Healthcare

 

Estigues al dia de tot el conjunt d'empreses i organitzacions que treballen en el camp de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.