Esteu aquí

Notícies

22.12.2020

La pandèmia de Covid-19 ha impulsat la recerca i la innovació en salut, amb un nombre d'inversió rècord per a les companyies de la BioRegió

BDebate Brain Health for Life
18.12.2020

Una de cada quatre persones al món pateix una malaltia neurològica o psiquiàtrica. El curs Brain Health for Life. Preventing Brain-Related Disability, impulsat per EIT Health i organitzat per Biocat,  Fundació “la Caixa” i l’Institut Guttmann, va donar a conèixer els últims estudis sobre salut del cervell amb investigadors de primera línia mundial.

Sweden - Catalonia hubs : life science and technology for growth and social impact
17.12.2020

Una trobada online el 9 de desembre (“Sweden and Catalonia: minds and talent at work: the answer is in innovation and science”) organitzada conjuntament per la delegació de la Generalitat als Països Nòrdics i Biocat va plasmar la potència d’aquests dos ecosistemes i va dibuixar quines són les noves tendències i maneres de treballar que ha portat la pandèmia de Covid-19. 

Open Innovation Forum
16.12.2020

Una vintena d'empreses i més de 100 centres de recerca de la BioRegió hi han participat.

26.11.2020

La recerca i la innovació són protagonistes aquest novembre, juntament amb diverses rondes de finançament i els avenços en la vacuna catalana contra la COVID-19.

25.11.2020

La combinació entre noves tècniques de bioenginyeria i el desenvolupament en el camp de les tecnologies mèdiques està destinada a canviar radicalment el diagnòstic i el tractament del càncer. Prop de 200 investigadors, tecnòlegs i inversors d’organitzacions catalanes i internacionals han participat en el Short Course Bioengineering and Medtech against Cancer organitzat per Medicen Paris Region, l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), Biocat, la Fundació la Caixa i Meditecnologia, amb el suport d’EIT Health i en el marc de B·Debate