Esteu aquí

4YFN 2023

4YFN és un esdeveniment d’startups dins la major trobada expositiva de la indústria mòbil a nivell internacional, el Mobile World Congress (MWC). Ofereix suport als inversors i les empreses per establir connexions i emprendre junts nous projectes de negoci.

Enguany, l'exposició tornarà a comptar amb una àrea de salut diferenciada, on s'ubicaran una selecció d'startups destacades de la BioRegió de Catalunya. Aquest espai expositiu ha estat impulsat conjuntament per ACCIÓ, Biocat i l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

4YFN21

El 4YFN, en el marc del Mobile World Congress Barcelona, tornarà el 2023 en les seves dates habituals (del 27 de febrer al 2 de març) per situar l’ecosistema emprenedor de Barcelona i Catalunya al món. Durant els 4 dies de congrés, es van donar a conèixer les startups més punteres en àrees estratègiques com: connectivitat, salut digital, fintech, blockchain, intel·ligència artificial, IoT, etc..).  També es van realitzar conferències, debats, panells amb líders d'opinió i startups i activitats de networking. Per tant, és la cita imprescindible per connectar amb inversors i emprenedors de tot el món.

20 companyies van tenir presència a l’espai coordinat per ACCIÓ, Biocat i AQuAS

ACCIÓ, Biocat i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) han coordinat un espai diferenciat de salut a dins de la zona Health on 20 empreses de la BioRegió van exposar les seves solucions i van fer networking


Aimentia HealthTech (8.1D20.1A)          

MedBrain (8.1D20.5B) 

Anais Medical (8.1D20.10B) 

Methinks (8.1D20.10A) 

Aortyx (8.1D20.3B) 

Nen Evidence Based Solutions (8.1D20.6A) 

Biointaxis (8.1D20.9B) 

Newborn Solutions (8.1D20.6B) 

Breaz Medical (8.1D20.2B) 

Nixi for Children (8.1D20.7A) 

Gate2Brain (8.1D20.8B) 

Oniria Therapeutics (8.1D20.5A) 

Genomcore (8.1D20.4A) 

Time is Brain (8.1D20.8A) 

Health Circuit (8.1D20.1B) 

Trialing Health (8.1D20.7B) 

Imaz Technology Innovation (8.1D20.2A)        

Vincer.ai (8.1D20.4B) 

Integra Therapeutics (8.1D20.3A) 

Wivi Vision (8.1D20.9A) 

Consulta el catàleg complet d'startups que participen al 4YFN

 

No et perdis les activitats del sector salut al 4YFN

Durant els dies de congrés diverses empreses de la BioRegió van participar en nombroses activitats. Us en etallem algunes:

Dimarts 28 de febrer 

 • Tot el dia: Digital Health & Wellness Summit - Jornada dedicada a la salut digital amb xerrades, debats i pitches de les startups amb més projecció.
 • 13:30h. Pitch davant d'inversors a l'estand d'ACCIÓ (Hall 8.1 Stand 8.1B25). Hi participen diverses startups de la BioRegió: IMAZ Technology, Genomcore, Oniria Therapeutics, Nen, Nixi for Children, Time is Brain, WIVI Vision, Health Circuit, Breaz Medical, Aortyx, Vincer.ai, MedBrain, Newborn Solutions, Trialing Health, Gate2Brain i Anais Medical. 
 • 16:15h. Sessió oberta de pitches a l'espai del Tech Barcelona on participaran també algunes startups de la BioRegió com Genomcore, Gate2Brain, Time is Brain, Breaz Medical, Vincer.ai, Odapt, Benesit i Loop Diagnostics. 
 • 16:40h. Digital Health Pitch Battle a la Sky Room - Discovery Area, on les cinc top startups de digital health presentaran les seves solucions davant d'inversors experts en salut. En aquesta activitat participaran dues startups de la BioRegió de Catalunya: Doctomatic i Nixi for children.

Dimecres 1 de març

 • 11.45h. Barcelona Local Heroes: Minoryx Therapeutics, Exoticca i Integra Therapeutics. Banco Sabadell Stage (4YFN). Amb Marc Martinell, fundador i CEO Minoryx Therapeutics; Pere Vallès, CEO Exoticca; Avencia Sanchez-Mejias cofundadora i CEO, Integra Therapeutics i Lluís Juncà, director general d'Innovació, Economia Digital i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya.

 

La BioRegió de Catalunya al 4YFN 2023ACCIÓ Kombo
Aimentia HealthTech Loop Diagnostics 
Anais Medical Integra Therapeutics
Aortyx MedBrain
AQuAS Methinks
Barcelona Health Hub  Nen Evidenced Based Solutions
Benesit Newborn Solutions
Biel Glasses Nixi for children
Biocat Oniria Therapeutics
Biointaxis Oxeen
Breaz Medical Perdigó
Clarity Stethoscope RokaFuradada
Coresys Health Sens Solutions
Doctomatic Sense4Care
Eholo Psicologia Senso-eAXON
Ephion Health SmartBrain
Exheus Sycai Medical 
Gate2Brain Sweanty
Genomcore Time is Brain
Health Circuit Trialing Health
HumanITcare Vincer.ai
Idonia Wivi Vison
Imaz Technology Innovation Vri
Improfit AI Zoundream
Inbrooll  

 

Per què assistir al 4YFN23?

1. Accés a clients i socis comercials: 4YFN atrau les principals multinacionals tecnològiques; des de verticals com les telecomunicacions, l'automoció, la banca i l'assistència sanitària. Aquestes empreses cerquen startups per aconseguir col·laboracions d'alt impacte
2. Accés a noves oportunitats: 4YFN aporta una àmplia xarxa internacional als inversors juntament amb les principals empreses líders per avaluar futures oportunitats de negoci
3. Networking: esdeveniments de negoci dins el marc de 4YFN i el MWC
4. Programa d'avantguarda: centrat en els reptes actuals i futurs de transformació i innovació amb especial focus en les tecnologies emergents i el seu impacte transformador en els principals sectors industrials
 

Organitza:

 

 

 

 

4YFN 2022 en xifres: 

 • 61.000 assistents
 • 624 expositors i startups
 • 500 startups
 • 600 inversors
 • 291 speakers
 • 137 sessions
 • 163 pitches d’startups