Esteu aquí

4YFN20

4YFN és un esdeveniment d’startups dins la major trobada expositiva de la indústria mòbil a nivell internacional, el Mobile World Congress (MWC). Ofereix suport als inversors i les empreses per establir connexions i emprendre junts nous projectes de negoci.

L’edició del 2019 va reunir 23.000 assistents, 760 expositors i patrocinadors, entre ells 670 startups i 950 inversors. El programa ha comptat amb més de 160 hores de contingut, 300 pitchs de startups i més de 24 hores d’activitats de networking.

4yfn_2019.png

Nota informativa: El 4YFN 2020 ha quedat cancel·lat per la suspensió del Mobile World Congress 2020 a causa del coronavirus

La propera edició del 4YFN20  tindrà lloc entre el 24 i el 26 de febrer de 2020 a Fira de Barcelona. Per primera vegada, la vertical de healthcare s’ubicarà a una zona exclusiva, la HEALTH & WELLNESS HUB ZONE, on totes les empreses i institucions sanitàries es posaran a l’abast dels inversors. Enguany, més de 50 empreses catalanes del sector salut assistiran a la fira.

Uneix-te a 4YFN20 HEALTH & WELLNESS HUB

Biocat, juntament amb Barcelona Tech City, CataloniaBio & HealthTech i Startup Catalonia, disposaran de dos corners per a 18 startups de salut a l’espai HEALTH & WELLNESS HUB (H2.C60 i H2.C30). Les 18 empreses seleccionades son les següents:

A banda, Biocat coordinarà juntament amb ACCIÓ diverses activitats que aniran des de workshops a un espai expositiu a l’espai d’ACCIÓ (H1.E30).

 

Per què assistir al 4YFN20?

  1. Accés a clients i socis comercials: 4YFN atrau les principals multinacionals des de verticals  com les telecomunicacions, l' automoció, la banca i l' assistència sanitària. Les empreses connecten  amb startups per fomentar col·laboracions d’alt impacte.
  2. Accés a noves oportunitats: 4YFN aporta una àmplia xarxa internacional als inversors juntament amb les principals empreses líders per avaluar i co-explorar futures inversions.
  3. Networking: Esdeveniments de networking dins el marc de 4YFN i possibilitat d'assistir al  MWC el dijous 27 de febrer de 2020.
  4. Programa d'Avantguarda: Centrat en els reptes actuals i futurs de transformació i innovació amb especial focus en les tecnologies emergents i el seu impacte transformador en els principals sectors industrials.