Esteu aquí

4YFN21

4YFN és un esdeveniment d’startups dins la major trobada expositiva de la indústria mòbil a nivell internacional, el Mobile World Congress (MWC). Ofereix suport als inversors i les empreses per establir connexions i emprendre junts nous projectes de negoci.

L’edició del 2019 va reunir 23.000 assistents, 760 expositors i patrocinadors, entre ells 670 startups i 950 inversors. El programa ha comptat amb més de 160 hores de contingut, 300 pitchs de startups i més de 24 hores d’activitats de networking.

Després de la seva cancel·lació l’any passat a causa de la COVID-19, torna 4YFN21 del 28 de juny a l'1 de juliol de 2021 a Fira Gran Via. Enguany, el 4YFN i el Mobile World Congress (MWC) se celebraran per primera vegada de forma conjunta, coincidint en dates i espai. Aquest fet permetrà augmentar el networking entre startups, inversors i empreses tecnològiques d'àmbit internacional.

Davant l'augment de l'interès pel sector salut, l'exposició comptarà amb una àrea de Digital Health diferenciada, on hi haurà un pavelló per a la BioRegió de Catalunya, que impulsem conjuntament des de Biocat, ACCIÓ (Startup Catalana), Barcelona Tech City i CataloniaBio&HealthTech.

La BioRegió de Catalunya al 4YFN:

A nivell de delegació catalana, les següents entitats tenen previst assistir-hi:

Per què assistir al 4YFN21?

 1. Accés a clients i socis comercials: 4YFN atrau les principals multinacionals des de verticals  com les telecomunicacions, l' automoció, la banca i l' assistència sanitària. Les empreses connecten  amb startups per fomentar col·laboracions d’alt impacte.
 2. Accés a noves oportunitats: 4YFN aporta una àmplia xarxa internacional als inversors juntament amb les principals empreses líders per avaluar i co-explorar futures inversions.
 3. Networking: Esdeveniments de networking dins el marc de 4YFN i el MWC
 4. Programa d'Avantguarda: Centrat en els reptes actuals i futurs de transformació i innovació amb especial focus en les tecnologies emergents i el seu impacte transformador en els principals sectors industrials.

4YFN 2019 en xifres: 

 • 23.000 assistents
 • 760 expositors i sponsors
 • 670 startups
 • 950 inversors
 • 18.000 metres quadrats
 • 420 speakers
 • 60 hores de contingut
 • 300 pitches d’startups
 • 24 hores de networking events
4yfn19.jpg