Esteu aquí

BIO-Europe Spring Barcelona 2010

Entre els dies 8 i 10 de març de 2010, Barcelona va acollir al Centre de Convencions Internacionals (CCIB) un dels congressos més importants de partenariat biotecnològic a nivell mundial: el BIO-Europe Spring. L’esdeveniment va ser organitzat per EBD Group i Biocat, qui coordina el Comitè Amfitrió Local. A l'esdeveniment hi van assistir més de 1.700 professionals de més de 1.000 empreses de 43 països diferents.

Bio-Europe Spring Barcelona 2010

quarta edició del BIO-Europe Spring es va celebrar a Barcelona amb la participació més alta d’entre totes les seves edicions celebrades fins al moment. 1.788 delegats de 1.061 companyies es van reunir al al Centre de Convencions Internacional de Barcelona entre els dies 8 i 10 de març per celebrar el congrés europeu més important de partenariat biotecnològic. L’esdeveniment va col·locar Barcelona com una de les capitals mundials de la biotecnologia i un dels enclavaments de referència en l’àmbit internacional.

L’esdeveniment va ser organitzat per EBD Group i Biocat, qui coordina el Comitè Amfitrió Local, compost per la Generalitat de Catalunya (a través dels departaments de Vicepresidència, Economia i Finances, Salut i DIUE), ACCIÓ, Ajuntament de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona, Genoma España, Asebio, Invest in Spain i Talència. I va comptar amb el patrocini d’empreses catalanes com Almirall, Amgen, Esteve, GP Pharm, Oryzon, Palau Pharma, Ysios Capital Partners i Cuatrecasas.

 

Estructura del congrés

  • Reunions de partnering
  • Programa de conferències i workshops
  • Presentacions d'empreses
  • Exposició comercial i de serveis

 

Durant el congrés es van celebrar més de 9.000 reunions one-to-one entre les empreses participants que es van traduir en nombrosos acords de tipus comercial, financer i de recerca

Un dels panel-discussions que es va fer durant el BIO-Europe Spring 2010 va ser Biotecnologia a Catalunya: el hub líder a Espanya, moderat per Montserrat Vendrell, directora de Biocat, i amb els ponents Carlos Buesa, director general d'Oryzon i membre del consell de CataloniaBio; Rafael Camacho, director de Genoma España; Albert Castellanos, director de Talència; i Jordi Martí-Pifigueras, director general d’Amgen, i on es van exposaran els motius pels quals el sector internacional veu Catalunya com una de les regions clau en el panorama biotecnològic dels propers anys.

L’acte inaugural, presidit pel vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira i pel president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells, que van estar acompanyats per Carola Schropp i John Craighead, director general de Relacions amb Inversors i Desenvolupament de Negoci de la Biotechnology Industry Organization (BIO).

 

Programa del BES 2010.

Llistat d'empreses i entitats participants.

 

 

Documents relacionats