Esteu aquí

BIO International Convention

BIO International Convention és la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional. Aquesta edició l'esdeveniment  se celebrarà en format digital del 8 al 12 de juny.

BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, tindrà lloc el 2019 a la ciutat de Filadèlfia del 3 al 6 de juny. El pavelló espanyol serà comú per a totes les empreses, incloses les catalanes, que gestionaran la seva presència a través de l'ICEX.

ICEX ha llançat la convocatòria per participar a la BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, que aquest any se celebra a la ciutat de Boston del 4 al 7 de juny.

Biocat coordinarà, per 11è any consecutiu, la participació de la delegació de la BioRegió de Catalunya a la BIO International Convention, la principal fira internacional del sector biotecnològic, que se celebrarà del 19 al 22 de juny de 2017 a la ciutat de San Diego.

Per desè any consecutiu, Biocat coordinarà la participació catalana a la BIO International Convention que se celebrarà a San Francisco (Califòrnia, Estats Units) del 6 al 9 de juny de 2016.

Biocat va tornar a coordinar la delegació catalana a la BIO Philadelphia 2015, formada per 37 companyies i institucions.

Biocat va estar present un any més amb una delegació de 22 empreses i 4 institucions a la BIO International Convention 2014, a San Diego (Estats Units).

Biocat va participar per setè any consecutiu a la BIO Chicago 2013. La delegació catalana la van formar 25 empreses del sector i 10 institucions.

La BIO Boston 2012 va ser la més important fins al moment per a la delegació catalana, amb 72 empreses i entitats, i la presència del President de la Generalitat.

Biocat va coordinar, per cinquena vegada, la delegació catalana a la BIO Washington 2011, formada per 42 empreses i 17 institucions de recerca.

Per quart any consecutiu, Biocat va coordinar la presència catalana a la BIO. En aquesta edició de 2010, celebrada a Chicago  la delegació catalana va estar formada per 31 empreses i 16 institucions catalanes

El 2009, i per tercer any consecutiu, Biocat va coordinar la presència catalana dins del pavelló oficial de l’estat espanyol a la BIO que es va celebrar a Atlanta (Geòrgia, Estats Units).

Més de 80 professionals catalans de 23 empreses i 18 institucions catalanes es van reunir per segon any consecutiu a la BIO International Convention, que en aquesta edició es va celebrar a San Diego (Califòrnia).

L’any 2007, Biocat va participar i coordinar, per primera vegada, la delegació catalana a la BIO International Convention, la principal fira del sector, que es va celebrar a Boston (Massachusetts).