Esteu aquí

BIO Boston 2018

BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, es va celebrar el 2018 a la ciutat de Boston del 4 al 7 de juny al Boston Convention & Exhibition Center. El pavelló espanyol va ser comú per a totes les empreses, incloses les catalanes, que van gestionar la seva presència a través d'ICEX.

http://convention.bio.org

Bio San Diego Biocat

El model de participació va canviar al 2018 i el pavelló ICEX (estand número 543) va ser comú per a totes les empreses espanyoles, independentment de la bioregió de la qual procedien. Biocat va assistir a la fira i va contribuir a la difusió de la presència catalana a Boston, però no va coordinar la delegació ni va exercir d'interlocutora amb ICEX.

Dues modalitats de participació

Com en les darreres edicions, ICEX va oferir dues modalitats de participació -amb i sense estand- i les dues van incloure l'entrada Convention Acces & Partnering, la més completa de la fira, que permet accedir al sistema de partnering i concertar reunions al Business Forum, a més de donar accés a tot el programa. Així doncs, com ja va succeir en les últimes edicions, no va haver partnering dins el pavelló, sinó a la zona Business Forum.

Programa

Consulta el programa de la convenció 2018 i d’altres aspectes rellevants a la web de BIO International Convention.

Com cada any, ICEX va realitzar un kick-off oficial que va tenir lloc el dilluns 4 de juny de 08:00 a 13:00h al Seaport Hotel de Boston, la Jornada Tècnica "At the cutting Edge - Challenges, successes and lessons learned at the forefront of biotech innovation, licensing and venture ", que va permetre la trobada entre empreses espanyoles i empreses i institucions nord-americanes del sector. Entre els ponents destacats s'hi van trobar Joseph Damon (Executive VP International Affairs, BIO) i Pedro Morenés (l'ambaixador d'Espanya a USA) i la participació de dues empreses catalanes: Bioseed Capital, amb la intervenció de Juan García Soria (Managing Partner) i ProteoDesign amb la ponència de Miquel Vila-Perelló (Managing Director & CSO). Consulta el programa del Kick-off de l'ICEX complet

Per a més informació es pot consultar l'estudi  "El mercado de la biotecnología en los Estados Unidos" actualitzat, realitzat per l'Oficina Econòmica i Comercial d'Espanya a Chicago.

El mateix dilluns, va tenir lloc l'International Cancer Cluster Showcase d'12:30 a 16:30h. on dues empreses catalanes van exposar el seus projectes més innovadors en l'àmbit oncològic: ASCIL Biopharm  i IDP Discovery Pharma.  El programa va incloure un coffee break amb una exposició de pòsters i presentacions de clústers i companyies. 

També com en les edicions anteriors, l'estand del pavelló SpainBio va acollir l'Hospitality Reception el dimarts 5 de juny de 17:00 a 18:30hs. (Boston Convention & Exhibition Center (BCEC) booth #543). 

 

La Delegació Catalana a BIO Boston 2018 

37 empreses dels sectors biotecnològic i farmacèutic i centres de recerca i entitats van estar presents a la fira. D’aquestes, 4 empreses  (ASCIL Biopharm, Cytes Biotechnologies, Laboratorios SALVAT i Parc Científic de Barcelona) van tenir un espai propi dins el pavelló SpainBio (#543), i l’empresa Grifols va participar amb un estand independent  dins de l'espai firal (#1149).

A sota hi ha una taula de les empreses catalanes que van assistir a l’esdeveniment, bé sigui amb la delegació oficial o per compte propi:

 

Biotecnològiques -  Teràpies i Diagnòstic:

 

 

Biotecnològiques - Serveis R&D:

 

 

Farmacèutiques:

 

 

Serveis Professionals i de Consultoria:

 

 

Entitats:

 

L' edició 2017 d'aquesta fira celebrada a San Diego va comptar amb la participació de 37 empreses i institucions catalanes- i va congregar més de 16.000 delegats de 74 països i va propiciar més de 41.000 trobades de partnering. Així doncs, la BIO és una gran oportunitat per arribar a alts exceutius i decision-makers que assisteixen a la convenció i per descobrir nous actors de la indústria, forjar col·laboracions i avaluar tecnologies emergents.

 

Més informació:

Consulta la infografia sobre BIO San Diego 2017 per conèixer millor la fira.

Venue: Boston Convention & Exhibition Center (BCEC) ·415 Summer St, Boston, Ma 02210, USA

 

Amb el suport de:

 

Informació bàsica BIO 

  • Dates: 4-7 de juny, 2018
  • Organitzat per: Biotechnology Industry Organization (BIO)
  • Lloc: Boston, Massachusetts (EUA)

BIO Boston 2018 en xifres

  • 37 empreses i entitats catalanes
  • + 18.000 líders de la indústria de 67 països
  • 7.000 companyies
  • + 1.800 expositors
  • 46.916 reunions de partnering