Esteu aquí

BIO Philadelphia 2019

BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, tindrà lloc el 2019 a la ciutat de Filadèlfia del 3 al 6 de juny. El pavelló espanyol serà comú per a totes les empreses, incloses les catalanes, que gestionaran la seva presència a través de l'ICEX.

http://convention.bio.org

BIO Philadelphia 2019: convocatòria oberta fins el 13 de febrer

Un any més l'ICEX coordina la presència de les empreses a nivell estatal a BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional. La ciutat escollida aquest any és Filadèlfia i l'esdeveniment se celebrarà del 3 al 6 de juny. El sistema de partnering per sol·licitar reunions es troba obert des del 2 d'abril.

El pavelló espanyol (estand #2301) serà comú per a totes les empreses, independentment de la bioregió de la qual procedeixin. 

Biocat assistirà a la fira i contribuirà a la difusió de la presència catalana a Filadèlfia, però no coordinarà la delegació ni exercirà d'interlocutora amb l'ICEX.

El dia 4 de juny de 17:30 a 19:00h tindran lloc les BIO Exhibitor Hospitality Receptions. L'ICEX organitza el dia 4 de 17:00 a 19:00h una recepció amb xerrades d'experts de la indústria i una sessió de networking a l'estand 2301.

IMPORTANT: La convocatòria d'ICEX ja ha tancat.  Les empreses que vulguin participar a la convenció han de tramitar el registre directament amb la organització de BIO International Convention

 

La BioRegió de Catalunya a BIO Philadelphia 2019:

A nivell de delegació catalana, han confirmat la seva presència a l’esdeveniment 25 empreses i entitats catalanes:

 

Esdeveniments Satèl·lit

Com a esdeveniment satèl·lit de BIO 2019 tindrà lloc, com en edicions anteriors, la vuitena edició de l’International Cancer Cluster Showcase (3 de juny, d’11:30 a 16:30hs al Pennsylvania Convention Center). En aquesta trobada de partnering en oncologia es presentaran innovacions d'avantguarda des dels principals clústers d'innovació. Hi tindran presència partners de Massachusetts, Quebec, Filadèlfia, Oslo, el triangle daurat del Regne Unit, Catalunya, la Regió de París i Suïssa. Ability Pharma serà una de les empreses que presentarà en aquesta trobada. Les presentacions tindran lloc a la sala 204B, Nivell 200, i la recepció i la sessió de pòsters a la sala 204A, Nivell 200. Més informació i registre a International Cancer Cluster Showcase 2019. No és necessari estar registrat a BIO Philadelphia per assistir-hi.

Uns dies abans, el 31 de maig, es celebrarà a Boston el Barcelona Innovation Day, que reunirà a persones rellevants de l'àmbit acadèmic, startups, indústria i de les institucions públiques de Barcelona i Boston.

A més, el dia 5 de juny a les 19:00h tindrà lloc una trobada de la delegació catalana a Filadèlfia organitzada per l'oficina d'ACCIÓ Nova York. És necessari registrar-se per assistir-hi.

 

Edicions anteriors

L'edició d'aquesta fira el 2018 es va celebrar a Boston amb la participació de 37 empreses i institucions catalanes - va reunir més de 18.000 líders de la indústria de 67 països i va propiciar més de 46.000 trobades de partening. Així doncs, BIO és una gran oportunitat per arribar a alts executius i decision-makers que assisteixen a la convenció i per descobrir nous actors de la indústria, forjar col·laboracions i avaluar tecnologies emergents.

Més informació:

 

Amb el suport de:

 

 

Informació bàsica BIO 

  • Dates: 3-6 de juny 2019
  • Organitzat per: Biotechnology Industry Organization (BIO)
  • Lloc: Philadelphia, Pennsylvania (EUA)

BIO Boston 2018 en xifres

  • 37 empreses i entitats catalanes
  • + 18.000 líders de la indústria de 67 països
  • 7.000 companyies
  • + 1.800 expositors
  • 46.916 reunions de partnering