Esteu aquí

BIO Philadelphia 2019

BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, va tenir lloc el 2019 a la ciutat de Filadèlfia del 3 al 6 de juny. El pavelló espanyol va ser comú per a totes les empreses, incloses les catalanes, que van gestionar la seva presència a través de l'ICEX.

http://convention.bio.org

BIO Philadelphia 2019

Un any més l'ICEX va coordinar la presència de les empreses a nivell estatal a BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional. La ciutat escollida va ser Filadèlfia i l'esdeveniment es va celebrar del 3 al 6 de juny.

El pavelló espanyol (estand #2301) va ser comú per a totes les empreses, independentment de la bioregió de la qual procedien. Dins d'aquest, algunes empreses van tenir espai propi de treball, entre les quals es van trobar BCN Peptides, Oryzon Genomics i el Parc Científic de Barcelona. 

Consulta el catàleg oficial de l'ICEX.

Biocat va assistir a la fira i va contribuir a la difusió de la presència catalana a Filadèlfia, però no va coordinar la delegació ni va exercir d'interlocutora amb l'ICEX.

El dia 4 de juny de 17:30 a 19:00h van tenir lloc les BIO Exhibitor Hospitality Receptions. Coincidint amb les hospitality receptions a l’espai expositiu, de 17:00 a 19:00h l'ICEX va organitzar al pavelló espanyol (estand 2301) la jornada:Financing innovative biotech companies in Spain, Europe and internationally, que va permetre la trobada entre empreses i institucions espanyoles i nord-americanes. En aquesta Jornada, hi van participar ponents internacionals de reconegut prestigi  com Stephane Hogan (Responsable del sector - Neurociències, Direcció de salut, Recerca i Innovació de la Comissió Europea) i Christian Suojanen (Cofundador i president de TTS Global Initiative).

La BioRegió de Catalunya a BIO Philadelphia 2019:

A nivell de delegació catalana, van confirmar  la seva presència a l’esdeveniment 26 empreses i entitats catalanes:

 

Esdeveniments Satèl·lit

Com a esdeveniment satèl·lit de BIO 2019 va tenir lloc, com en edicions anteriors, la vuitena edició de l’International Cancer Cluster Showcase (3 de juny, d’11:30 a 16:30hs al Pennsylvania Convention Center). En aquesta trobada de partnering en oncologia es van presentar innovacions d'avantguarda des dels principals clústers d'innovació. Hi van tenir presència partners de Massachusetts, Quebec, Filadèlfia, Oslo, el triangle daurat del Regne Unit, Catalunya, la Regió de París i Suïssa.  Les presentacions van tenir lloc a la sala 204B, Nivell 200, i la recepció i la sessió de pòsters a la sala 204A, Nivell 200. Més informació  International Cancer Cluster Showcase 2019

El dia 5 de juny, de 18:30 a 20:30, va tenir lloc una trobada de networking la delegació catalana a Filadèlfia organitzada per l'oficina d'ACCIÓ Nova York amb professionals catalans del sector residents a US.  LLoc:  Tir Na Nog (Atrium room), 1600 Arch Street Philadelphia, 1910.

Uns dies abans, el 31 de maig, es va celebrar a Boston el Barcelona Innovation Day, que va reunir a persones rellevants de l'àmbit acadèmic, startups, indústria i de les institucions públiques de Barcelona i Boston.

 

Edicions anteriors

L'edició d'aquesta fira el 2018 es va celebrar a Boston amb la participació de 37 empreses i institucions catalanes - va reunir més de 18.000 líders de la indústria de 67 països i va propiciar més de 46.000 trobades de partening. Així doncs, BIO és una gran oportunitat per arribar a alts executius i decision-makers que assisteixen a la convenció i per descobrir nous actors de la indústria, forjar col·laboracions i avaluar tecnologies emergents.

Més informació:

 

Amb el suport de:

 

 

Informació bàsica BIO 

  • Dates: 3-6 de juny 2019
  • Organitzat per: Biotechnology Industry Organization (BIO)
  • Lloc: Philadelphia, Pennsylvania (EUA)

BIO Filadèlfia 2019 en xifres

  • 26 empreses i entitats catalanes
  • + 17.000 líders de la indústria de 65 països
  • + 8.400 companyies
  • + 1.800 expositors
  • + 48.500 reunions de partnering