Esteu aquí

BIO San Diego 2020

BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, tindrà lloc el 2020 a la ciutat de San Diego del 8 a l'11 de juny. El pavelló espanyol serà comú per a totes les empreses, incloses les catalanes, que poden gestionar la seva presència a través de l'ICEX.

http://convention.bio.org

Un any més ICEX coordina la presència de les empreses d'àmbit estatal a BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional. La ciutat escollida aquest any és San Diego i l'esdeveniment se celebrarà del 8 a l'11 de juny.

El pavelló espanyol serà comú per a totes les empreses, que disposaran d'un espai propi. La convocatòria inclou tres modalitats diferents de participació, amb i sense estand. Com a novetat aquest any hi haurà una modalitat de taula amb ús compartit.

El pavelló espanyol (estand #2210) serà comú per a totes les empreses, independentment de la bioregió de la qual procedeixin. Per tant, en aquesta edició les empreses catalanes interessades a participar a la fira, amb o sense lloc de treball, han de gestionar la seva presència directament a través d'ICEX.

Biocat assistirà a la fira i contribuirà a la difusió de la presència catalana a San Diego, però no coordinarà la delegació ni exercirà d'interlocutora amb ICEX.

IMPORTANT: Les empreses que vulguin participar a la convenció tenen temps fins al 14 de febrer per presentar la seva sol·licitud.

 

Tres modalitats de participació

L'ICEX ofereix tres modalitats de participació i les tres inclouen l'entrada Convention Acces & Partnering, la més completa de la fira, que permet accedir al sistema de partnering i concertar reunions al Business Forum, a més de donar accés a tot el programa i a les recepcions. 

Les modalitats inclouen la possibilitat de sol·licitar 1 o 2 entrades de partnering per empresa.

 

Edicions anteriors

L'edició d'aquesta fira el 2019 es va celebrar a Filadèlfia amb la participació de 26 empreses i institucions catalanes - va reunir més de 17.000 líders de la indústria de 65 països i va propiciar més de 48.500 trobades de partening. Així doncs, BIO és una gran oportunitat per arribar a alts executius i decision-makers que assisteixen a la convenció i per descobrir nous actors de la indústria, forjar col·laboracions i avaluar tecnologies emergents.

 

Més informació:

• Trobareu tota la informació sobre la convocatòria a la secció web d’ICEX.

• Consulta el programa de la convenció.

 

 

Amb el suport de:
 

Informació bàsica BIO 

  • Dates: 8-11 de juny 2020
  • Organitzat per: Biotechnology Industry Organization (BIO)
  • Lloc: San Diego, California (EUA)

BIO Filadèlfia 2019 en xifres

  • 26 empreses i entitats catalanes
  • + 17.000 líders de la indústria de 65 països
  • + 8.400 companyies
  • + 1.800 expositors
  • + 48.500 reunions de partnering