Esteu aquí

BIO San Francisco 2016

Biocat va coordinar la participació de la delegació de la BioRegió de Catalunya a la BIO International Convention, la principal fira internacional del sector biotecnològic, que es va celebrar els dies 6 a 9 de juny de 2016 a la ciutat californiana de San Francisco. Hi van assistir 42 empreses i entitats catalanes i 28 empreses i entitats de la resta d'Espanya.

En l'edició del 2015 es van produir gairebé 30.000 meetings entre els més de 15.000 delegats internacionals que hi van participar. 

 

 

BIO International Convention

L'edició 2016 de la BIO es va celebrar al Moscone Center de San Francisco (Califòrnia, Estats Units) del 6 al 9 de juny de 2016. Un any més, Biocat va coordinar la participació de la BioRegió de Catalunya i va ser la interlocutora principal a l'hora de fer les gestions corresponents amb ICEX, entitat coordinadora a nivell estatal. El pavelló espanyol (booth #605), on hi havia el pavelló de la Bioregió, es trobava molt a prop de la zona Business Forum i al costat dels principals sponsors de la fira.

La novetat d'aquesta edició va ser que la participació incloïa l’entrada Convention Acces & Partnering, que permetia accedir al sistema de partnering i concertar reunions al Business Forum, a més de donar accés a tot el programa de la fira. Així doncs, no hi va haver partnering dins del pavelló, només a la zona Business Forum se sigués o no expositorEl partnering, a més, es va ampliar a tres dies i mig, començant el primer dia de la fira.

El primer dia de la fira, el 6 de juny a les 9h, va tenir lloc l’acte d'ICEX Spain Kicks off BIO 2016: ‘Innovation in Biotech. From translation, transfer and licensing through spin-out and VC financing’.

 

Delegació catalana a la BIO 2016

42 empreses i entitats catalanes van ser presents a la fira, cinc més que el 2015. D'entre elles hi ha 33 empreses i la resta són entitats i organitzacions. De les empreses, cinc (Archivel Farma, BCN Peptides, SalvatBiotech, TrifermedCBDO i ZeClinics) van tenir presència amb un estand dins del Pavelló de la Bioregió, i Grifols i Grifols Engineering, van tenir un estand propi (número #2511) a la fira fora del pavelló espanyol.

A continuació es mostra el llistat de les empreses catalanes que van assistir a la fira, ja sigui per compte propi o sota la coordinació de Biocat:

 

Biotecnològiques - Teràpies i diagnòstics:

- Ability Pharma 

Minoryx Therapeutics

Archivel Pharma

Molomics 

- Bionure

Oryzon Genomics 

- DBGen 

- SOM Biotech 

GP Pharm

Spherium Biomed

IDP Pharma

Thrombotargets Europe 

 

Biotecnològiques - Serveis d'R+D:

BCN Peptides

Plasmia Biotech

Biokit

ReadyCell

Cebiotex

Specipig

Intelligent Pharma 

ZeClinics

 

Altres biotecnològiques:  

AB-Biotics

- Biochemize

 

Farmacèutiques:  

Almirall

Gebro Pharma

Bioibérica

- Grifols Internacional 

Esteve

Laboratorios Salvat

Ferrer Internacional

Uriach

 

Serveis professionals i consultoria:  

Grifols Engineering

TrifermedCBDO

Oficina Ponti

 

 

Organitzacions:

- ACCIO - Catalonia Trade & Investment

- Institut Germans Trias i Pujol

Biocat

IRB Barcelona

BIST

Universitat Autónoma de Barcelona

- Centre de Regulació Genòmica (CRG)

Vall d'Hebron Institut de Recerca

CREB (UPC)

 

 

 

PDF iconVeure catàleg d'empreses a la BIO 2016

 


 

Programa

El 6 de juny, primer dia de la fira, l'ICEX va organitzar l'Spain Kicks off BIO 2016: Innovation in Biotech. From translation, transfer and licensing through spin-out and VC financing. Es tractava d'un panell de discussió amb experts del sector –representants de Eli LillyRoche i Stanford University, entre d'altres on es va parlar sobre desenvolupament d'estratègies i millors pràctiques per al negoci juntament amb l'habilitat d'identificar la millor estratègia concreta per a cada producte. 

 

Amb el suport de:

accio

 

Documents relacionats
BIO San Francisco 2016

Informació bàsica BIO

  • Data: 6-9 juny 2016
  • Organitza: Biotechnology Industry Organization (BIO)
  • Lloc: San Francisco (EUA)
  • Pavelló de la BioRegió de Catalunya: Booth #605

La BIO 2016 en xifres

  • 42 empreses i entitats catalanes
  • 15.937 assitents de 76 països
  • 6.283 delegats
  • Més de 15.937 líders de la industria
  • 1.800 expositors
  • 35.700 reunions de partnering