Esteu aquí

BIO International Convention

BIO International Convention tindrà lloc del pròxim 5 al 8 de juny a Boston. Més de 15.000 líders biotecnològics i farmacèutics es reuneixen durant una setmana per descobrir noves oportunitats de negoci i sinèrgies.

BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, tindrà lloc el 2022 a San Diego del 13 al 16 de juny.

BIO International Convention és la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional. Aquesta edició l'esdeveniment  se celebrarà en format digital del 8 al 12 de juny.

BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, tindrà lloc el 2019 a la ciutat de Filadèlfia del 3 al 6 de juny. El pavelló espanyol serà comú per a totes les empreses, incloses les catalanes, que gestionaran la seva presència a través de l'ICEX.

ICEX ha llançat la convocatòria per participar a la BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, que aquest any se celebra a la ciutat de Boston del 4 al 7 de juny.

Biocat coordinarà, per 11è any consecutiu, la participació de la delegació de la BioRegió de Catalunya a la BIO International Convention, la principal fira internacional del sector biotecnològic, que se celebrarà del 19 al 22 de juny de 2017 a la ciutat de San Diego.

Per desè any consecutiu, Biocat coordinarà la participació catalana a la BIO International Convention que se celebrarà a San Francisco (Califòrnia, Estats Units) del 6 al 9 de juny de 2016.

Biocat va tornar a coordinar la delegació catalana a la BIO Philadelphia 2015, formada per 37 companyies i institucions.

Biocat va estar present un any més amb una delegació de 22 empreses i 4 institucions a la BIO International Convention 2014, a San Diego (Estats Units).

Biocat va participar per setè any consecutiu a la BIO Chicago 2013. La delegació catalana la van formar 25 empreses del sector i 10 institucions.

La BIO Boston 2012 va ser la més important fins al moment per a la delegació catalana, amb 72 empreses i entitats, i la presència del President de la Generalitat.

Biocat va coordinar, per cinquena vegada, la delegació catalana a la BIO Washington 2011, formada per 42 empreses i 17 institucions de recerca.

Per quart any consecutiu, Biocat va coordinar la presència catalana a la BIO. En aquesta edició de 2010, celebrada a Chicago  la delegació catalana va estar formada per 31 empreses i 16 institucions catalanes

El 2009, i per tercer any consecutiu, Biocat va coordinar la presència catalana dins del pavelló oficial de l’estat espanyol a la BIO que es va celebrar a Atlanta (Geòrgia, Estats Units).

Més de 80 professionals catalans de 23 empreses i 18 institucions catalanes es van reunir per segon any consecutiu a la BIO International Convention, que en aquesta edició es va celebrar a San Diego (Califòrnia).

L’any 2007, Biocat va participar i coordinar, per primera vegada, la delegació catalana a la BIO International Convention, la principal fira del sector, que es va celebrar a Boston (Massachusetts).