Esteu aquí

BioEquity 2019

Bio€quity 2019, el principal esdeveniment d’inversió dedicat a la indústria biofarmacèutica europea, tindrà lloc per primer cop a Barcelona els dies 20 i 21 de maig de 2019. Organitzat per BioCentury i EBD Group, és el punt de trobada de referència del sector per a inversors que busquen companyies de ciències de la vida on invertir i experts en llicències biofarmacèutiques que volen avaluar noves oportunitats de negoci.

Al llarg de la seva història, Bio€quity Europe ha presentat més de 800 empreses europees capdavanteres a milers d’inversors i professionals de desenvolupament de negoci de l’àrea biofarmacèutica.

Bio€quity Europe congrega cada any els principals inversors dedicats a la indústria biofarmacèutica europea. L’edició de 2019  tindrà lloc per primera vegada a Barcelona els 20 i 21 de maig gràcies a la iniciativa del Comitè Amfitrió Regional, format per BiocatYsios CapitalACCIÓ i CataloniaBio & HealthTech

A més a més, el Comitè Regional compta amb un ampli suport de patrocinadors locals i internacionals:

Amb BioCentury i EBD Group com a entitats organitzadores, l'esdeveniment està dirigit a inversors especialitzats en ciències de la vida que busquin noves oportunitats de negoci a través d’acords de llicència biofarmacèutics.

En les passades edicions, Bio€quity Europe ha aplegat més de 800 empreses europees capdavanteres i milers d’inversors i business developers de l’àrea biofarmacèutica. Més de 550 delegats de 26 països es van trobar a Gant (Bèlgica) durant la última edició celebrada el 2018.  

Bio€quity 2019 a Barcelona: una oportunitat per mostrar-se al món

Els organitzadors han seleccionat Barcelona per celebrar la seva vintena edició. Barcelona té tots els ingredients clau d’un ecosistema de ciències de la vida vibrant  –destaquen els organitzadors–.: Catalunya compta amb una sòlida recerca acadèmica, una mentalitat emprenedora i un grup creixent de fons de capital risc, tots ells ingredients essencials per establir, fomentar i desenvolupar innovadors en ciències de la vida”.

Registra't a Bio€quity Europe 2019:

Les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya i també les empreses sòcies d'ASEBIO podran obtenir un descompte permanent de 200 € sobre aquesta tarifa emprant el codi BEE19BIOREGION200 a la secció de Registre "Have a VIP Code". 

El sistema de partnering per omplir el perfil ja es troba obert i es poden sol·licitar reunions des del 9 d'abril. 

Sessions amb representació de la BioRegió de Catalunya

A més de reunions de partnering, el programa de Bio€quity Europe 2019 inclou sessions plenàries, taules rodones i workshops. Algunes d'aquestes sessions compten amb representació de la BioRegió de Catalunya.

El diumenge 19 de maig hi haurà una recepció de benvinguda per als assistents de 19:00 a 21:00hs a l'Hotel Crowne Plaza  Fira Center (Av. de Rius i Taulet, 1, 3, 08004 Barcelona).

El tret d'inici de la conferència, serà al mateix Hotel Crowne Plaza, dilluns 20 de maig de 09:00 a 09:25hs i comptarà amb la participació dels organitzadors, BioCentury i EBD, BIO International Convention i Biocat. 

Així mateix, també el 20 de maig a les 15h, tindrà lloc la sessió "Scaling up Catalonia", on Jordi Naval, Director General de Biocat, explicarà per què es una bona idea invertir a la BioRegió de Catalunya. Algunes empreses de la BioRegió, com ara AnilingGlyCardial DiagnosticsIDP PharmaVCN Biosciences i Zeclinics, i Allinky Biopharma a nivell estatal, presentaran els seus casos d'èxit.

Al vespre, el comitè amfitrió regional de BioEquity acollirà la Networking Reception and Dinner al Palau de Pedralbes de 19:00 a 22:30hs. La recepció, comptarà amb la participació de la Hble. consellera Maria Àngels Chacón i el Conseller Delegat d'ACCIÓ Sr. Joan Romero. 

El 21 de maig de 13:15 a 14:45 una selecció d'empreses i projectes en fase pre-seed presentaran davant d'un panell de jutges inversors a dues sessions paral·leles "Pre-seed Showcase". 12 empreses i projectes catalans hi tindran participació: ADmit TherapeuticsAngioTheraGnostics, Avida Biotech, BiointaxisCebiotex, Gate2BrainIproteos, NanoligentOna Therapeutics, Purpose Biotherapeutics, Remab TherapeuticsValis Pharma (UB). 

Durant els dos dies de Bio€quity 2019, també presentaran les seves companyies Ability PharmaceuticalsAELIX TherapeuticsMinoryx TherapeuticsOryzon Genomics i Senolytic Therapeutics i, a nivell estatal, Sanifit.

Esdeveniments satèl·lit

Paral·lelament a Bio€quity Europe 2019 tindran lloc dos esdeveniments satèl·lit. Per una banda, Biocat col·labora amb Labiotech Refresh #15, una trobada sobre biotecnologia organitzada per Labiotech que tindrà lloc el 21 de maig a les 17:30h al Movistar Centre.

Per altra banda, Alira Health, Gold Sponsor Regional de Bio€quity 2019, organitza el 21 de maig a les 16:30h la sessió Boston: the hub of success in the U.S. healthcare market. Les places per assistir-hi són limitades i és necessari registre previ.

La BioRegió de Catalunya a Bio€quity 2019:

A nivell de delegació catalana, han confirmat la seva presència a l’esdeveniment 55 empreses i entitats catalanes:

 

Per a més informació i qualsevol dubte contacta amb: Anna Rovira, arovira@biocat.cat, 93.310.33.69

 

Organitza:

                            

 
 

Comitè amfitrió regional:

 

                                CataloniaBio

 

 

Platinum Sponsors Regionals:

 

   

 

Gold Sponsors Regionals:

 

           

 

                        

 

  

Informació bàsica Bio€quity 2019

Data: 20-21 de maig de 2019

Organitza: BioCentury, EBD Group

Lloc: Crowne Plaza · Barcelona · Espanya

Bio€quity 2018 en xifres

  • Més de 550 delegats
  • 25 països representats