Esteu aquí

BioEquity 2019

Bio€quity 2019,  el principal esdeveniment d’inversió dedicat a la indústria biofarmacèutica europea, tindrà lloc per primer cop a Barcelona els dies 20 i 21 de maig de 2019. Organitzat per BioCentury i EBD Group, és el punt de trobada de referència del sector per a inversors que busquen companyies de ciències de la vida on invertir i experts en llicències biofarmacèutiques que volen avaluar noves oportunitats de negoci.

Al llarg de la seva història, Bio€quity Europe ha presentat més de 800 empreses europees capdavanteres a milers d’inversors i professionals de desenvolupament de negoci de l’àrea biofarmacèutica.

Bio€quity Europe congrega cada any els principals inversors dedicats a la indústria biofarmacèutica europea. L’edició de 2019  tindrà lloc per primera vegada a Barcelona els 20 i 21 de maig gràcies a la iniciativa del Comitè Amfitrió Regional, format per BiocatYsios CapitalACCIÓ i CataloniaBio & HealthTech

A més a més, el Comitè Regional compta amb un ampli suport de patrocinadors locals i internacionals:

Amb BioCentury i EBD Group com a entitats organitzadores, l'esdeveniment està dirigit a inversors especialitzats en ciències de la vida que busquin noves oportunitats de negoci a través d’acords de llicència biofarmacèutics.

En les passades edicions, Bio€quity Europe ha aplegat més de 800 empreses europees capdavanteres i milers d’inversors i business developers de l’àrea biofarmacèutica. Més de 550 delegats de 26 països es van trobar a Gant (Bèlgica) durant la última edició celebrada el 2018.  

Bio€quity 2019 a Barcelona: una oportunitat per mostrar-se al món

Els organitzadors han seleccionat Barcelona per celebrar la seva vintena edició. Barcelona té tots els ingredients clau d’un ecosistema de ciències de la vida vibrant  –destaquen els organitzadors–.: Catalunya compta amb una sòlida recerca acadèmica, una mentalitat emprenedora i un grup creixent de fons de capital risc, tots ells ingredients essencials per establir, fomentar i desenvolupar innovadors en ciències de la vida”.

Registra't a Bio€quity Europe 2019:

Les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya i també les empreses sòcies d'ASEBIO podran obtenir un descompte permanent de 200 € sobre aquesta tarifa emprant el codi BEE19BIOREGION200 a la secció de Registre "Have a VIP Code". 

El sistema de partnering per omplir el perfil ja es troba obert i es podran sol·licitar reunions a partir del 9 d'abril. 

 

La BioRegió de Catalunya a Bio€quity 2019:

A nivell de delegació catalana, han confirmat la seva presència a l’esdeveniment 28 empreses i entitats catalanes:

 

Per a més informació i qualsevol dubte contacta amb: Anna Rovira, arovira@biocat.cat, 93.310.33.69

 

Organitza:

                            

 
 

Comitè amfitrió regional:

 

                                CataloniaBio

 

 

Platinum Sponsors Regionals:

 

   

 

Gold Sponsors Regionals:

 

           

 

                 

 

 

 

  

Informació bàsica Bio€quity 2019

Data: 20-21 de maig de 2019

Organitza: BioCentury, EBD Group

Lloc: Crowne Plaza · Barcelona · Espanya

Bio€quity 2018 en xifres

  • Més de 550 delegats
  • 25 països representats