Esteu aquí

BioEquity 2019

Bio€quity 2019, el principal esdeveniment d’inversió dedicat a la indústria biofarmacèutica europea, va tenir lloc per primer cop a Barcelona els dies 20 i 21 de maig de 2019. Organitzat per BioCentury i EBD Group, Bio€quity Europe és el punt de trobada de referència del sector per a inversors que busquen companyies de ciències de la vida on invertir i experts en llicències biofarmacèutiques que volen avaluar noves oportunitats de negoci.

Al llarg de la seva història, Bio€quity Europe ha presentat més de 800 empreses europees capdavanteres a milers d’inversors i professionals de desenvolupament de negoci de l’àrea biofarmacèutica.

Bio€quity Europe congrega cada any els principals inversors dedicats a la indústria biofarmacèutica europea. L’edició de 2019 va tenir lloc per primera vegada a Barcelona els 20 i 21 de maig gràcies a la iniciativa del Comitè Amfitrió Regional, format per BiocatYsios CapitalACCIÓ i CataloniaBio & HealthTech

A més a més, el Comitè Regional va comptar amb un ampli suport de patrocinadors locals i internacionals:

Amb BioCentury i EBD Group com a entitats organitzadores, l'esdeveniment està dirigit a inversors especialitzats en ciències de la vida que busquin noves oportunitats de negoci a través d’acords de llicència biofarmacèutics.

En les passades edicions, Bio€quity Europe ha aplegat més de 800 empreses europees capdavanteres i milers d’inversors i business developers de l’àrea biofarmacèutica. 

Bio€quity 2019 a Barcelona: una oportunitat per mostrar-se al món

Els organitzadors han seleccionat Barcelona per celebrar la seva vintena edició. Barcelona té tots els ingredients clau d’un ecosistema de ciències de la vida vibrant  –destaquen els organitzadors–.: Catalunya compta amb una sòlida recerca acadèmica, una mentalitat emprenedora i un grup creixent de fons de capital risc, tots ells ingredients essencials per establir, fomentar i desenvolupar innovadors en ciències de la vida”.

En aquesta edició, prop de 600 delegats de més de 360 companyies i de 26 països es van trobar a Barcelona durant la última edició celebrada el 2019. Es van celebrar més de 2.000 reuniones de partnering.

Sessions amb representació de la BioRegió de Catalunya

A més de reunions de partnering, el programa de Bio€quity Europe 2019 va incloure sessions plenàries, taules rodones i workshops. Algunes d'aquestes sessions van comptar amb representació de la BioRegió de Catalunya.

El diumenge 19 de maig hi va haver una recepció de benvinguda per als assistents de 19:00 a 21:00hs a l'Hotel Crowne Plaza Fira Center (Av. de Rius i Taulet, 1, 3, 08004 Barcelona).

El tret d'inici de la conferència va ser al mateix Hotel Crowne Plaza, dilluns 20 de maig de 09:00 a 09:25hs i va comptar amb la participació dels organitzadors, BioCentury i EBD, BIO International Convention i Biocat.

Així mateix, també el 20 de maig a les 15h, va tenir lloc la sessió "Scaling up Catalonia", on Jordi Naval, Director General de Biocat, va explicar per què és una bona idea invertir a la BioRegió de Catalunya. Algunes empreses de la BioRegió, com ara AnilingGlyCardial DiagnosticsIDP PharmaVCN Biosciences i Zeclinics, i Allinky Biopharma a nivell estatal, van presentar els seus casos d'èxit.

Al vespre, el comitè amfitrió regional de Bio€quity va acollir la Networking Reception and Dinner al Palau de Pedralbes de 19:00 a 22:30hs. La recepció va comptar amb la participació de la Hble. Consellera Maria Àngels Chacón i el Conseller Delegat d'ACCIÓ Sr. Joan Romero. 

El 21 de maig de 13:15 a 14:45 una selecció d'empreses i projectes en fase pre-seed van presentar davant d'un panell de jutges inversors a dues sessions paral·leles "Pre-seed Showcase". 12 empreses i projectes catalans van tenir-hi participació: ADmit TherapeuticsAngioTheraGnostics, Avida Biotech, BiointaxisCebiotex, Gate2Brain IDIBELLIproteos, NanoligentOna Therapeutics, Purpose Biotherapeutics, Remab TherapeuticsValis Pharma (UB). 

Durant els dos dies de Bio€quity 2019, també van presentar les seves companyies Ability PharmaceuticalsAELIX TherapeuticsMinoryx TherapeuticsOryzon Genomics i Senolytic Therapeutics i, a nivell estatal, Sanifit.

Esdeveniments satèl·lit

Paral·lelament a Bio€quity Europe 2019 van tenir lloc dos esdeveniments satèl·lit. Per una banda, Biocat va col·laborar amb Labiotech Refresh #15, una trobada sobre biotecnologia organitzada per Labiotech que va tenir lloc el 21 de maig a les 17:30h al Movistar Centre.

Per altra banda, Alira Health, Gold Sponsor Regional de Bio€quity 2019, va organitzar el 21 de maig a les 16:30h la sessió Boston: the hub of success in the U.S. healthcare market

La BioRegió de Catalunya a Bio€quity 2019:

A nivell de delegació catalana, van assistir a l’esdeveniment 59 empreses i entitats catalanes:

En total, a nivell espanyol van participar 68 empreses i entitats a BioEquity 2019.

 

Per a més informació i qualsevol dubte contacta amb: Anna Rovira, arovira@biocat.cat, 93.310.33.69

 

Organitza:

                            

 
 

Comitè amfitrió regional:

 

                                CataloniaBio

 

 

Platinum Sponsors Regionals:

 

   

 

Gold Sponsors Regionals:

 

           

 

                        

 

  

Informació bàsica Bio€quity 2019

Data: 20-21 de maig de 2019

Organitza: BioCentury, EBD Group

Lloc: Crowne Plaza · Barcelona · Espanya

Bio€quity 2019 en xifres

  • 597 delegats
  • 361 companyies
  • 59 empreses i entitats catalanes
  • 26 països representats
  • 2.025 reunions de partnering